Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Manufaktura Piwna
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Mają linię do butelkowania, to niech zabutelkują. Na samej beczce w obecnych realiach daleko się nie zajedzie. Jeszcze parę lat trzeba poczekać, chociaż jest lepiej niż było.
Ja z Ursynowa do "Butelek", czy "PDSL" mogę się wybrać na coś wyjątkowego - albo na super nowość nieosiągalną gdzieś indziej, albo na piwo wywołujące natychmiastowy orgazm po spożyciu (a ani "Bury" ani "Chmiel" nie wywołały orgazmu )
Comment
-
-
Myślę, że założę nowy temat w którym podyskutujemy o tym wszystkim - jak sprzedawać piwa całkiem niszowe. Bez napinek, może się przyda."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziMają linię do butelkowania, to niech zabutelkują.
Bury Kocur i Jeden Chmiel na razie nie idą w butelki, ale proszę nie tracić nadziei. Zdajemy sobie sprawę z tego, że pewne rzeczy można było rozwiązać inaczej, lepiej. Zapewniamy, że nauki nie pójdą w las
Z lepszych wiadomości:
Manufaktura Piwna ma już swój profil na Facebooku
Comment
-
-
Te nie idą w butelki, inne nie idą w beczki. Marudzicie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Cały czas staramy się ją rozszerzać. Np. niedawno Altbier trafił do marketu Piotr i Paweł. Z tym, że z Pilsem jest mały problem, bo dla wielu właścicieli sklepów jest po prostu za gorzki i nie chcą go zamawiać.Last edited by ManufakturaPiwna; 2013-01-21, 20:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedziz Pilsem jest mały problem, bo dla wielu właścicieli sklepów jest po prostu za gorzki i nie chcą go zamawiać.
Inna sprawa czy aktualnie Pils jest szczególnie goryczkowy?"... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziNo to padł kolejny mit. Najważniejszym czynnikiem w handlu w Polsce nie jest cena ale gorycz/słodycz
Tylko na browar.bizie można coś takiego łyknąć...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedziTrochę nieprecyzyjnie się wyraziłem. W niektórych sklepach nie chcą zamawiać Pilsa, bo mówią że jest za gorzki. To jest informacja od właścicieli owych sklepów, a to czy to ich własna opinia czy po prostu przekazują opinie klientów tego raport nie uwzględnił . Takie są fakty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziBo znam bardziej gorzkie piwa i schodzą jak ciepłe bułeczki.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziW małych, osiedlowych sklepikach, czy w sklepach typowo piwnych?
Comment
-
-
Tu Mason ma rację. Piwa z Ale Browaru i Pinty są dostępne w sklepach specjalistycznych plus jeden/dwa sklepy w mieście. Jeżeli chodzi o Manufakturę to mówimy o innej skali sprzedaży i pewnie o sprzedaży dużo bardziej masowej w "normalnych" sklepach."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment