We wrocławskiej DH stoi po 3,5 i ta cena jest dla mnie na tyle atrakcyjna, że chętnie po nie sięgam. Stosunek cena/jakość oceniam jako bardzo dobry
Manufaktura Piwna
Collapse
X
-
Dużo szczęścia mają Ci, u których Pils z Jabłonowa kosztuje mniej niż 3 złote. W mojej okolicy w sklepach specjalistycznych to co najmniej 4 złote, a małe ,osiedlowe spożywczaki nie mają go w swojej ofercie. Szkoda, bo uważam ,że to pyszne piwo.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziDrink Hala kaucjuje Pilsa? W Głogowie jest ( lub był ) po 4,20 m.in. dlatego, że był traktowany jako bezzwrotny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziDrink Hala kaucjuje Pilsa? W Głogowie jest ( lub był ) po 4,20 m.in. dlatego, że był traktowany jako bezzwrotny.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krejn Wyświetlenie odpowiedziNie, butla jest bezzwrotna z tego co pamiętam. W każdym razie wolałbym, żeby tak jak u kolegi Dariusza - butelka zwrotna i piwo za 2,49. Nadal jestem w ciężkim szoku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziEłk w żadnym wypadku, jakby nie liczyć, nie ma 66 tys. mieszkańców....
Comment
-
-
Ależ nie mam nic przeciwko miastu, wręcz przeciwnie. Tym bardziej chętnie piłbym Pilsa z Manufaktury w ełckim otoczeniu. Zareagowałem tylko na powszechną w naszym kraju tendencję zawyżania danych ludnościowych, podczas gdy od wielu lat raczej dane te dołują, choć nie wszędzie w takim samym stopniu.
Ja bym kibicował Manifakturze, gdyby nie nierówny poziom. Może warto się skupić na dwóch, trzech piwach, ale solidnie warzonych?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krejn Wyświetlenie odpowiedzi2.49!? Muszę poszukać innego sklepu z Pilsem!www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Dzięki za info. Z okazji, że jeszcze tam nie byłem, to wybiorę się zaraz. Swoją drogą faktycznie DH nieźle kroi na tym Pilsie. Myślałem, że powodem tej ceny jest duże miasto Wrocław, a okazuje się, że można taniej i to dużo taniej.What's the matter Lagerboys... Afraid you might taste something?
Comment
-
-
Bez sensu te teksty o krojeniu, kolejny zresztą raz. Jest zbyt wiele czynników wpływających na ceny, żeby pozwalać sobie na tego typu teksty.Last edited by ART; 2013-02-01, 20:13.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krejn Wyświetlenie odpowiedziDzięki za info. Z okazji, że jeszcze tam nie byłem, to wybiorę się zaraz. Swoją drogą faktycznie DH nieźle kroi na tym Pilsie. Myślałem, że powodem tej ceny jest duże miasto Wrocław, a okazuje się, że można taniej i to dużo taniej.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment