Na razie nie trafiłem na żaden kapsel z kuflem na rewersie, więc chyba nie zostanę piwnym rentierem
Manufaktura Piwna
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedziNa razie nie trafiłem na żaden kapsel z kuflem na rewersie, więc chyba nie zostanę piwnym rentierem
Comment
-
-
Promocja trwa do 30.10 więc jest jeszcze trochę czasu .
A nagrody są następujące:
1 nagroda – dla trzech osób które prześlą największą liczbę kapsli - 1 zestaw piw Manufaktury Piwnej (zestaw to 30 kartonów -300 butelek) - w puli nagród 3 zestawy kartonów
2 nagroda - dla kolejnych 100 osób które prześlą kolejno największą ilość kapsli - 6 szt pokali manufaktury piwnej - w puli nagród jest 100 kompletów pokali
3 nagroda – dla kolejnych 50 osób które prześlą największą ilość kapsli - jeden kufel kamionkowy manufaktury piwnej - w puli nagród jest 50 kufli
4 nagroda - dla kolejnych 350 osób które prześlą największą ilość kapsli - jedna czapeczka z logo Manufaktura Piwna – w puli nagród jest 350 czapeczek.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedzi1 nagroda – dla trzech osób które prześlą największą liczbę kapsli - 1 zestaw piw Manufaktury Piwnej (zestaw to 30 kartonów -300 butelek) - w puli nagród 3 zestawy kartonówRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Berliński Festiwal Piwa
Z radością informujemy, że w tym roku jako jeden z sześciu wyróżnionych Polskich Browarów Regionalnych bierzemy udział w Berlińskim Festiwalu Piwa.
Termin : od piątku 2 sierpnia do niedzieli 4 sierpnia.
Cieszymy się, że nasze wysiłki włożone w budowanie jakości i marki Manufaktury Piwnej zostały docenione i przy okazji serdecznie zapraszamy do Berlina!
Comment
-
-
Organizatorzy wyróżnili najlepsze i najciekawsze browary - według nich. Oczywiście jeśli jakiś browar bądź dystrybutor chciałby wziąć udział w Festiwalu to może, ale na ogólnych ( komercyjnych) warunkach.
A oto kilka zdjęć z festiwalu i co najciekawsze: zdjęcie z wieży telewizyjnej na którym widać, że jest to rzeczywiście najdłuższy obródek piwny świata!!!
Comment
-
-
festiwal w Berlinie
w zasadzie to gratuluje wyróżnienia, ale wydaje mi się że Polska jest tak dużym krajem, że po co szuykać szczęścia za granicą skoro tu, na miejscu jest jescze tyle do zrobienia? Nie wiem jak inni forumowicze, ale ja uważam, że polskie browary powinny bardziej dbać o polskich konsumentów, wystawiać się na imprezach typu Chmielaki, brać udział w giełdach birofili a nie szukać wątpliwego szczęścia za granicą. To już nie czasy Pewexu, gdzie wszystko co "zachodnie" było lepsze!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sinus54 Wyświetlenie odpowiedziTo już nie czasy Pewexu, gdzie wszystko co "zachodnie" było lepsze!Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Kwestia też gdzie mentalnie (lub po prostu "piwnie") stawiasz granicę wschód-zachód...Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
zakonczenie promocji " Zostań Piwnym Rentierem"
W dniu dzisiejszym odbyło się komisyjne liczenie nadesłanych kapsli promocyjnych w promocji Manufaktury Piwnej " Zostań Piwnym Rentierem". Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy za udział. Dziękujemy również obserwatorom, którzy pojawili się na liczeniu kapsli . Nagrody zostaną rozesłane niebawem
Comment
-
Comment