Manufaktura Piwna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • WojciechT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2012.09
    • 2546

Na razie nie trafiłem na żaden kapsel z kuflem na rewersie, więc chyba nie zostanę piwnym rentierem

Comment

• robox
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2002.11
      • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WojciechT Wyświetlenie odpowiedzi
      Na razie nie trafiłem na żaden kapsel z kuflem na rewersie, więc chyba nie zostanę piwnym rentierem
      Nie poddawaj się

Comment

• ManufakturaPiwna
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2012.07
        • 39

Promocja trwa do 30.10 więc jest jeszcze trochę czasu .
        A nagrody są następujące:

1 nagroda – dla trzech osób które prześlą największą liczbę kapsli - 1 zestaw piw Manufaktury Piwnej (zestaw to 30 kartonów -300 butelek) - w puli nagród 3 zestawy kartonów
        2 nagroda - dla kolejnych 100 osób które prześlą kolejno największą ilość kapsli - 6 szt pokali manufaktury piwnej - w puli nagród jest 100 kompletów pokali
        3 nagroda – dla kolejnych 50 osób które prześlą największą ilość kapsli - jeden kufel kamionkowy manufaktury piwnej - w puli nagród jest 50 kufli
        4 nagroda - dla kolejnych 350 osób które prześlą największą ilość kapsli - jedna czapeczka z logo Manufaktura Piwna – w puli nagród jest 350 czapeczek.

Comment

• wpadzio
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2011.06
          • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ManufakturaPiwna Wyświetlenie odpowiedzi
          1 nagroda – dla trzech osób które prześlą największą liczbę kapsli - 1 zestaw piw Manufaktury Piwnej (zestaw to 30 kartonów -300 butelek) - w puli nagród 3 zestawy kartonów
          O cholera, trzeba dzieciaka z pokoju wykolegować do dziadków
          Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
          Serviatus status brevis est
          3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• sinus54
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2010.02
            • 27

zostań piwnym rentierem

ja jakbym wygrał to bym postawił kartony na podłodze w pokoju dziecinnym, na nie materacyk i junior by sobie kimał na piwku hahaha

Comment

• jablonowo
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2003.03
              • 7

promocja manufaktury

nic prostszego, tylko uzbierać baaardzo dużo kapsli i wygrać!!! życzymy wygranej

Comment

• jablonowo
                Szeregowy Piwny Łykacz
                • 2003.03
                • 7

Berliński Festiwal Piwa

Z radością informujemy, że w tym roku jako jeden z sześciu wyróżnionych Polskich Browarów Regionalnych bierzemy udział w Berlińskim Festiwalu Piwa.
                Termin : od piątku 2 sierpnia do niedzieli 4 sierpnia.
                Cieszymy się, że nasze wysiłki włożone w budowanie jakości i marki Manufaktury Piwnej zostały docenione i przy okazji serdecznie zapraszamy do Berlina!

Comment

• e-prezes
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2002.05
                  • 19260

Acha, czyli to tylko wybrane browary grupy mogą uczestniczyć w festiwalu. Myślałem, że dobór jest raczej po kieszeni właściciela browaru i chęci.

Comment

• jablonowo
                    Szeregowy Piwny Łykacz
                    • 2003.03
                    • 7

Organizatorzy wyróżnili najlepsze i najciekawsze browary - według nich. Oczywiście jeśli jakiś browar bądź dystrybutor chciałby wziąć udział w Festiwalu to może, ale na ogólnych ( komercyjnych) warunkach.
                    A oto kilka zdjęć z festiwalu i co najciekawsze: zdjęcie z wieży telewizyjnej na którym widać, że jest to rzeczywiście najdłuższy obródek piwny świata!!!
                    Attached Files

Comment

• sinus54
                      Szeregowy Piwny Łykacz
                      • 2010.02
                      • 27

festiwal w Berlinie

w zasadzie to gratuluje wyróżnienia, ale wydaje mi się że Polska jest tak dużym krajem, że po co szuykać szczęścia za granicą skoro tu, na miejscu jest jescze tyle do zrobienia? Nie wiem jak inni forumowicze, ale ja uważam, że polskie browary powinny bardziej dbać o polskich konsumentów, wystawiać się na imprezach typu Chmielaki, brać udział w giełdach birofili a nie szukać wątpliwego szczęścia za granicą. To już nie czasy Pewexu, gdzie wszystko co "zachodnie" było lepsze!

Comment

• wpadzio
                        Major Piwnych Rewolucji
                        🍼🍼
                        • 2011.06
                        • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sinus54 Wyświetlenie odpowiedzi
                        To już nie czasy Pewexu, gdzie wszystko co "zachodnie" było lepsze!
                        Trochę brak w tym stwierdzeniu logiki. Wszak w tym berlińskim przypadku chodziło właśnie o pokazanie "zachodowi", że i "wschodnie" może być dobre
                        Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
                        Serviatus status brevis est
                        3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• sinus54
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2010.02
                          • 27

może raczej, że w kraju wódką stojącym można zrobić/uwarzyć dobre piwa
                          a może to taki nasz kompleks zachodu? sam nie wiem...

Comment

• Cooper
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            🍼🍼
                            • 2002.11
                            • 6056

Kwestia też gdzie mentalnie (lub po prostu "piwnie") stawiasz granicę wschód-zachód...
                            Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                            1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• sinus54
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2010.02
                              • 27

cały czas na Odrze niestety

Comment

• jablonowo
                                Szeregowy Piwny Łykacz
                                • 2003.03
                                • 7

zakonczenie promocji " Zostań Piwnym Rentierem"

W dniu dzisiejszym odbyło się komisyjne liczenie nadesłanych kapsli promocyjnych w promocji Manufaktury Piwnej " Zostań Piwnym Rentierem". Wszystkim uczestnikom serdecznie dziękujemy za udział. Dziękujemy również obserwatorom, którzy pojawili się na liczeniu kapsli . Nagrody zostaną rozesłane niebawem

Comment

Przetwarzanie...
                                X