Manufaktura Piwna

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 23926

Czas wyciągać wtyczkie
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin66 Wyświetlenie odpowiedzi
      Witam.
      Na facebooku Manufaktury Piwnej znalazłem dwa nowe produkty BJ - Dubeltowego koźlaka i Jabłonowskie Jasne.
      Czy ktoś próbował może już tych piwek?
      I gdzie je można dostać?
      W moich warszawskich sklepikach są jeszcze niedostępne.
      Pozdrawiam
      Żadne nowe piwa! Mega Wat, 21 czy Imperator... tylko więcej karmelu sypnęli

Comment

• becik
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🍼🍼
        • 2002.07
        • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin66 Wyświetlenie odpowiedzi
        Witam.
        Na facebooku Manufaktury Piwnej znalazłem dwa nowe produkty BJ - Dubeltowego koźlaka i Jabłonowskie Jasne.
        Czy ktoś próbował może już tych piwek?
        I gdzie je można dostać?
        W moich warszawskich sklepikach są jeszcze niedostępne.
        Pozdrawiam
        na Rudnickiego są oba
        Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• wpadzio
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2011.06
          • 2654

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzi
          na Rudnickiego są oba
          Na Natolinie na Stryjeńskich 19 w Delikatesach też. Jedno kosztuje trochę poniżej piątaka a drugie trochę powyżej. Od razu mówię, że jasne pełne nie warte swojej ceny.
          Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
          Serviatus status brevis est
          3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Brat_Piwny
            Kapitan Lagerowej Marynarki
            • 2009.01
            • 685

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedzi
            Na Natolinie na Stryjeńskich 19 w Delikatesach też. Jedno kosztuje trochę poniżej piątaka a drugie trochę powyżej. Od razu mówię, że jasne pełne nie warte swojej ceny.
            Spora różnica cen szczególnie w przypadku Jasnego Pełnego. Na Rudnickiego za 2,60.

Comment

• Neptune
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2013.09
              • 184

Bo ten sklep z tego co pamiętam w ogóle ma ceny z kosmosu. Za Ale Browar żądali chyba koło 9zł.

Comment

Przetwarzanie...
              X