Czas wyciągać wtyczkie
Manufaktura Piwna
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin66 Wyświetlenie odpowiedziWitam.
Na facebooku Manufaktury Piwnej znalazłem dwa nowe produkty BJ - Dubeltowego koźlaka i Jabłonowskie Jasne.
Czy ktoś próbował może już tych piwek?
I gdzie je można dostać?
W moich warszawskich sklepikach są jeszcze niedostępne.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin66 Wyświetlenie odpowiedziWitam.
Na facebooku Manufaktury Piwnej znalazłem dwa nowe produkty BJ - Dubeltowego koźlaka i Jabłonowskie Jasne.
Czy ktoś próbował może już tych piwek?
I gdzie je można dostać?
W moich warszawskich sklepikach są jeszcze niedostępne.
Pozdrawiam
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzina Rudnickiego są obaRzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziNa Natolinie na Stryjeńskich 19 w Delikatesach też. Jedno kosztuje trochę poniżej piątaka a drugie trochę powyżej. Od razu mówię, że jasne pełne nie warte swojej ceny.
Comment
-
Comment