Smak tych 2 piw nieodparcie nasuwa mi skojarzenia ze smakiem piwa z browarów restauracyjnych.
Antidotum - czy to nowy browar?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziAkurat!
Wyjeżdżam na wywczasy nad morze...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA ja przyjeżdżam do Krakowa
To może jakieś obstawianie? kloss pisał o typowym "posmaku restauracyjnym".
Puławy?Last edited by MarcinKa; 2012-08-08, 09:07.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziJa też mam malutki wypadzik do Pepiklandu od 15
Miniemy się? Mnie nie ma 15 - 19.
To może jakieś obstawianie? kloss pisał o typowym "posmaku restauracyjnym".
Puławy?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziZa to AleBrowar mówi o piwnej rewolucji...
Comment
-
-
Więc kto stoi za tym przedsięwzięciem? Wiadomo coś?
Do Wrocławia też te piwa dotrą?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziWięc kto stoi za tym przedsięwzięciem? Wiadomo coś?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedziNo ciekawe, czemu z tego taka tajemnica - premiera piw za 2,5 tygodnia a tu nic nie wiadomo. Może to taki marketing oparty na tajemniczości?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomaszewski Wyświetlenie odpowiedziPremiera odbędzie się dopiero 8 września w Piwotece oczywiściewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Prawie na 100 procent to tzw browar kontraktowy (choć nie jestem fanem tego terminu). No chyba że browar ruszył w komunistycznym bloku prawie identycznym jak mój bo taki obraz pokazuje Google Maps po wpisaniu wymienionego przez Klossa adresu.
Gdyby okazało się że piwo to, tak jak ktoś w postach zasugerował, jest warzone w radomskiej Pivovarii to chętnie odkupiłbym za rozsądną cenę samo papierowe opakowanie, owijkę do kolekcji od osoby która je zdegustuje.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika toto Wyświetlenie odpowiedziZ tego co słyszałem Antidotum warzy w Bartku.Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
Comment