Przez współwłaściciela "Antidotum" czy "Bartka"?
Antidotum - czy to nowy browar?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziPrzez współwłaściciela "Antidotum" czy "Bartka"?Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziWg przedstawicieli browaru strona oraz fanpejdż na FB maja ruszyć z kopyta od poniedziałku-wtorku.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
No to dobrze, skoro to Bartek, to gdzie Antidotum rozlewa do butelek?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Po tym ich "marketingu" (czyt. jego braku), to ja nawet nie mam ochoty próbować ich piw. Gdyby jeszcze to były jakieś ciekawe piwa... ale sorry, Pils i Dunkel? To ja sobie Ciechana i ciemną Polickę kupię w sklepie pod blokiem i będę miał to samo w niskich cenach.
Comment
-
-
Ja to widzę wręcz przeciwnie.Wszyscy właśnie szukają jak najbardziej wymyślnych stylów a dobrego pilsa w przyzwoitej cenie nie ma komu uwarzyć.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
Poczekaj, bo jeszcze ceny nie widziałeś.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwoteka Wyświetlenie odpowiedziJeśli wystarczy informacja przekazana ustnie (telefonicznie) przez, podobno, współwłaściciela, to wystarczy.
Comment
-
-
Pils i dunkel to nie mniej wymyślne style na półce sklepowej niż IPA i stout Takich piw też brakuje i jakby ktoś zajął się warzeniem samych lagerów, ale w klasycznym wydaniu (jeszccze można dodać marcowe, vienna lager, bocka) to taki projekt też miałby rację bytu. Wszystko zależy od dwóch kwestii: cena, bo nawet wzorcowy dunkel za 6 zł może furory nie zrobić (wspomniana czeska konkurencja) oraz co naturalne - jakość wykonania. Panowie odpowiedzialni za projekt doświadczenie zbierali w browarach A. Gałasiewicza, co akurat dla mnie nie jest dobrą rekomendacją. No ale już niebawem wszystko sprawdzimy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziWszyscy właśnie szukają jak najbardziej wymyślnych stylów a dobrego pilsa w przyzwoitej cenie nie ma komu uwarzyć.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziWszyscy, czyli kto? Pinta, AleBrowar, koniec listy.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA weź no zobacz jaki post cytowałem w swojej wypowiedzi."Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziA weź no zobacz jaki post cytowałem w swojej wypowiedzi.
Arzy, kupa śmiechu, naprawdę idzie boki zrywaćLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
My odpadamy w przedbiegach nie warzymy lagerów
Comment
-
Comment