Oho, wyczuwam pianę. Dużo, dużo piany...
Antidotum - czy to nowy browar?
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to dobrze, skoro to Bartek, to gdzie Antidotum rozlewa do butelek?
A przecież z Bartka też trzeba było je jakoś dowieźć do rozlewni!!"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Na etykiecie przyznają się, że warzą w Bartku. Plusik za to.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedziPiwa z Krajcara mnie nie zachwyciły, więc nie spodziewam się zachwytów. Generalnie im więcej sformułowań typu "prawdziwy, tradycyjny, regionalny" i im bardziej są one wyeksponowane, tym mniej spodziewam się dobrego produktu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziTo faktycznie ciekawe kto rozlał taką niewielką ilość piwa do butelek?
A przecież z Bartka też trzeba było je jakoś dowieźć do rozlewni!!
Comment
-
-
A skąd taka wiadomość. W Bartku jeszcze miesiąc temu nie było możliwości butelkowania. Jak to zrobili?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziJak to zrobili?
Comment
-
-
No to może doczekamy się i butelkowego Bartka?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Co nie znaczy, że w ramach wzajemnych rozliczeń nie mogliby Bartka butelkować.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Premiera nowego piwa Amber Lager już w tym tygodniu.
Niezwykły bursztynowy lager o wyraźnej słodowej nucie, treściwy, zbalansowany okraszony delikatną chmielową nutą.
Ekstrakt j 15 Blg
Zawartość alkoholu 6% obj.To lubię: Czarnków, Krajan, Amber, EDI, Fortuna, BOSS, Lwówek Śląski, Grybów, Jagiełło, Łódź, Browar Na Jurze, GAB, Kormoran, Gościszewo, Konstancin, Staropolski, Zodiak, Zamkowy, Ciechanów
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarcinKa Wyświetlenie odpowiedziPremiera nowego piwa Amber Lager już w tym tygodniu.
Niezwykły bursztynowy lager o wyraźnej słodowej nucie, treściwy, zbalansowany okraszony delikatną chmielową nutą.
Ekstrakt j 15 Blg
Zawartość alkoholu 6% obj.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
Comment