Tym razem postanowiłem popastwić się na blogu nad Browarem Antidotum.
Antidotum - czy to nowy browar?
Collapse
X
-
Bardzo proszę nie wstawiać tu tylko linka, ale i własne zdanie - bo to i nie linkownia, tylko forum dyskusyjne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziBardzo proszę nie wstawiać tu tylko linka, ale i własne zdanie - bo to i nie linkownia, tylko forum dyskusyjne.
Comment
-
-
Nie wiem czy ktoś widział beztroską twórczość ludzi odpowiedzialnych za to Antidotum. Dyskusja z ich profilu na Facebooku z połowy stycznia.
Na pytanie użytkownika FB:
A dlaczego wasze piwa mają tak fatalną opinię wśród piwnych blogerów i bardzo kiepskie oceny na browar.biz?
Maćku może dlatego że to ta sama ekipa "poklepywaczy", "sekciarzy", "trolli", "rewolucjonistów" hmmm ...
no i "niestety" żaden z blogerów nie "dostał" od nas paczki z piwami do recenzji tylko musieli je kupić tak po prostu, a po sprzedaży widać że zwykłemu Kowalskiemu nasze piwa smakują
Comment
-
-
Co prawda o wszystkich tzw browarach kontraktowych mam jedno zdanie (łagodniejsze o tych które podają na opakowaniach miejsce warzenia piwa i bardziej surowe o tych które tego nie robią) to w powyższym cytacie myślę że coś (chyba) jest na sercu i to że pisał to browar kontraktowy a nie "normalny" akurat chyba nie ma tu znaczenia.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCo prawda o wszystkich tzw browarach kontraktowych mam jedno zdanie (łagodniejsze o tych które podają na opakowaniach miejsce warzenia piwa i bardziej surowe o tych które tego nie robią) to w powyższym cytacie myślę że coś (chyba) jest na sercu i to że pisał to browar kontraktowy a nie "normalny" akurat chyba nie ma tu znaczenia.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCo prawda o wszystkich tzw browarach kontraktowych mam jedno zdanie (łagodniejsze o tych które podają na opakowaniach miejsce warzenia piwa i bardziej surowe o tych które tego nie robią) to w powyższym cytacie myślę że coś (chyba) jest na sercu i to że pisał to browar kontraktowy a nie "normalny" akurat chyba nie ma tu znaczenia.
Comment
-
-
a po sprzedaży widać że zwykłemu Kowalskiemu nasze piwa smakują
A ja myślę, że tu działa ten sam mechanizm, co w przypadku Łebskiego Browaru, a wczesniej Ediego i Zodiaka - Jak piwo jest do dupy, to wciskamy ludziom, że tak ma być, i co tydzień zmieniamy miejsce pobytu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziCo prawda o wszystkich tzw browarach kontraktowych mam jedno zdanie (łagodniejsze o tych które podają na opakowaniach miejsce warzenia piwa i bardziej surowe o tych które tego nie robią) to w powyższym cytacie myślę że coś (chyba) jest na sercu i to że pisał to browar kontraktowy a nie "normalny" akurat chyba nie ma tu znaczenia.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziSugerujesz, że blogerzy piszą dobrze o Pincie i AleBrowarze, bo dostali ich piwa za darmo? Przykłady proszę. Akurat blogerzy piwni chętnie się chwalą otrzymanymi paczkami z piwem, więc nie powinieneś mieć z tym problemu jeśli takie zjawisko faktycznie występuje.
I tylko o to mi chodziło.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Czyli uznajesz głosujących ludzi za debili, którzy nie umieją sami określić smaku piwa tylko czekają na to co napiszą blogerzy aby wiedzieć co myśleć.
Pięknie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
Comment
-
-
Nie czytam żadnych głosowań i nawet nie wiem które "browary" kontraktowe są na topie pod względem ocen smaku. Jest mi to tak obojętne jak rozbudowa infrastruktury drogowej w Maroku. Napisałem wyłacznie to co skojarzyło mi się po przeczytaniu cytatu na dole postu nr 79.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
Comment
-
-
A mnie się skojarzyło to, że masz coś wspólnego z Antidotum.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
Comment
-
Comment