Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus
Wyświetlenie odpowiedzi
BrowarBizowanie w kontekście komercyjnym
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziSorry, ale to zdanie jest nielogiczne
Comment
-
-
Oczywiście, o misji to jest pierdzielenie - nazwijmy to wprost - jestem zwykłą frajerką
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedziMy też bardzo nie lubimy piedzielenia o misji i między innymi dlatego postanowiliśmy nie robić ogłoszeń komercyjnych na browar.biz a co za tym idzie nie wykupować abonamentu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziFido strasznie tetryczeje w sezonie ogórkowym Proponuję nadać mu tytuł Super Premium Użytkownika, może przestanie tetryczyć to forum
Sorrki za zbyt emocjonalne i natarczywe teksty. Jeśli ktoś poczuł się obrażony to serdecznie przepraszam.
W "browarnictwie amatorskim" mi pisać a nie do polityki się pchać
Wasze"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedziA ja ciągle nie mogę sobie wytłumaczyć, czemu nie wspieramy jako Browar.biz takiej inicjatywy jak Artezan.
Przecież nie jest to kolejna maszynka do robienia pieniędzy biznesmena X tylko wymarzone, pierwsze dziecko Artezanów ale również nasze, Browar.bizowe.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCo do reszty wypowiedzi na temat misji: dzięki bardzo, od 9 lat robię Warsztaty Piwowarskie, bo mam misję. Nie zarobiłam na tym ani grosza, a trochę nawet dopłaciłam. Jak czytam, że nie ma czegoś takiego jak misja, to żal mi Was, ludzie, że macie takie ubogie i płytkie spojrzenie na otaczających Was innych przedstawicieli homo sapiens, przefiltrowane przez niechlubną większość.
Dla mnie brak wykupionego abonamentu przez osoby prowadzące biznes to mówiąc kolokwialnie "siara".
Proponowałbym również wprowadzenie dla takich osób innego wyróżnienia nicka, np. różowego - modny ostatnio kolor. Zdaję sobie sprawę, że nie da się tego na 100% zweryfikować ale pozostawiłbym to już uczciwości użytkowników.
Comment
-
Comment