BrowarBizowanie w kontekście komercyjnym

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12675

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedzi
    My też bardzo nie lubimy piedzielenia o misji i między innymi dlatego postanowiliśmy nie robić ogłoszeń komercyjnych na browar.biz a co za tym idzie nie wykupować abonamentu.
    Sorry, ale to zdanie jest nielogiczne

Comment

• kloss
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 2526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedzi
      Sorry, ale to zdanie jest nielogiczne
      Formalnie jest logiczne, tylko przy założeniu, że misję niosą ci, którzy wykupują ogłoszenia komercyjne.

Comment

• Marusia
        Marszałek Browarów Rzemieślniczych
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

Oczywiście, o misji to jest pierdzielenie - nazwijmy to wprost - jestem zwykłą frajerką
        www.warsztatpiwowarski.pl
        www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Krzysiu
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2001.02
          • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hasintus Wyświetlenie odpowiedzi
          My też bardzo nie lubimy piedzielenia o misji i między innymi dlatego postanowiliśmy nie robić ogłoszeń komercyjnych na browar.biz a co za tym idzie nie wykupować abonamentu...
          Wszystko, co pisecie o swojej działalności komercyjnej jest wg mnie reklamą i powinno być traktowane jak reklama, czyli płatne. Jak będziesz opisywał sobie domową produkcję na własny użytek, wtedy jest to działalność prywatna, a jeśli piszesz o tym, co sprzedajesz, to jest reklama.

Comment

• fidoangel
            Major Piwnych Rewolucji
            🥛🥛🥛
            • 2005.07
            • 3489

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedzi
            Fido strasznie tetryczeje w sezonie ogórkowym Proponuję nadać mu tytuł Super Premium Użytkownika, może przestanie tetryczyć to forum
            Faktycznie, przed burzą było albo co...

Sorrki za zbyt emocjonalne i natarczywe teksty. Jeśli ktoś poczuł się obrażony to serdecznie przepraszam.

W "browarnictwie amatorskim" mi pisać a nie do polityki się pchać

Wasze
            "nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)

Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))

Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
            Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
            Sprawdź >>>Przewodnik<<<

Comment

• tomolek
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2006.05
              • 1752

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel Wyświetlenie odpowiedzi
              A ja ciągle nie mogę sobie wytłumaczyć, czemu nie wspieramy jako Browar.biz takiej inicjatywy jak Artezan.
              Przecież nie jest to kolejna maszynka do robienia pieniędzy biznesmena X tylko wymarzone, pierwsze dziecko Artezanów ale również nasze, Browar.bizowe.
              Myślę, że na brak wsparcia części użytkowników, wpłynęły pewne wypowiedzi, które przeszły już do klasyki tego forum. Są już często przytaczane i szeroko cytowane

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi
              Co do reszty wypowiedzi na temat misji: dzięki bardzo, od 9 lat robię Warsztaty Piwowarskie, bo mam misję. Nie zarobiłam na tym ani grosza, a trochę nawet dopłaciłam. Jak czytam, że nie ma czegoś takiego jak misja, to żal mi Was, ludzie, że macie takie ubogie i płytkie spojrzenie na otaczających Was innych przedstawicieli homo sapiens, przefiltrowane przez niechlubną większość.
              A czy Twoje warsztaty to przedsięwzięcie komercyjne, obliczone na osiągnięcie zysku?

Dla mnie brak wykupionego abonamentu przez osoby prowadzące biznes to mówiąc kolokwialnie "siara".

Proponowałbym również wprowadzenie dla takich osób innego wyróżnienia nicka, np. różowego - modny ostatnio kolor. Zdaję sobie sprawę, że nie da się tego na 100% zweryfikować ale pozostawiłbym to już uczciwości użytkowników.
              www.ohbeautifulbeer.com

www.mateuszdrozdowski.pl

„Kwaśny Edi herbu Koreb

Comment

Przetwarzanie...
              X