Najgorsze, że chyba wszystkie te kwasy są konserwowane chemicznie, a niektóre są nawet chemicznie słodzone.
Kwas chlebowy
Collapse
X
-
żąleną napisał(a)
Najgorsze, że chyba wszystkie te kwasy są konserwowane chemicznie, a niektóre są nawet chemicznie słodzone.
Ale i tak smakuje"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
A ja bałbym się spożywać cokolwiek konserwowanego! Te chemikalia czynią dłużej zdatnym do spożycia, ale czy na pewno zdatnym?
Czysta natura - to co lubię najbardziej!
A kwas robię czasami w domu, dobry jest!Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
-
No i spróbowałem! Słodki, colo-podobny, mocno gazowany, w wyraźnym posmakiem chemii (te nieszczęsne konserwanty)!
Producent: Betex z Knyszyna.
Nie polecam nikomu, chyba że ktoś lubi takie nafaszerowne "utrwalaczami" ulepki!Celia, cerevisia et conventus.
Comment
-
Comment