upadłości browaru

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kabet89
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.07
    • 1

upadłości browaru

Witam,
    Czy wśród osób zaglądających na tą stronę znajdę osoby, które pracowały bądź interesowały się losem upadłości browaru Śląskiego 1209 za czasów P. Wolfganga Bauera. Piszę pracę magisterską na temat przyczyn upadłości tego przedsiębiorstwa i poszukuje osób, które mogłyby podzielić się ze mną swoją wiedzą z tamtego okresu.
    Bardzo proszę o pomoc
    Pozdrawiam,
    Kabulska Beata, studentka
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.08
    • 6717

Obawiam się, że do pracy magisterskiej informacje ustne, majace status plotki niewiele się przydadzą, proponuję poszperać w lokalnych archiwach prasowych i sądowych ewentualnie w lokalnych portalach - w obecnych czasach chyba już można cytować źródła internetowe - informację ustną niby też, ale wątpię by ktoś kto ma wiedzę o tym chciał sie podpisać własnym imieniem i nazwiskiem...

P.S. Ja na ten temat nic nie wiem
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• marekj
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2010.03
      • 508

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kabet89
      Witam,
      Czy wśród osób zaglądających na tą stronę znajdę osoby, które pracowały bądź interesowały się losem upadłości browaru Śląskiego 1209 za czasów P. Wolfganga Bauera. Piszę pracę magisterską na temat przyczyn upadłości tego przedsiębiorstwa i poszukuje osób, które mogłyby podzielić się ze mną swoją wiedzą z tamtego okresu.
      Bardzo proszę o pomoc
      Pozdrawiam,
      Kabulska Beata, studentka
      Wszystkie potrzebne fakty znajdzie Pani w Browarze Lwówek Śląski trochę trudu wszak chodzi o pracę magisterską.

Comment

Przetwarzanie...