Wyłudzenia w browarach.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

Wyłudzenia w browarach.

W Panoramie o grupie, która wyłudziła z browarów piwo za 10 mln złotych.
    Może wypili to piwo?
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Pewnie po każdym wyłudzeniu robili sobie imprezkę a jak piwko się skończyło to brali się za następny browar. Ciekawe które browary dały się nabrać
    Pewnie nie te małe bo w końcu one są nie ufne A wy się dziwicie dlaczego

Comment

Related Topics

Collapse

• pizmak666
      Pasteryzacja w polskich browarach.
      pizmak666
      Kiedy według waszych informacji w polskich browarach/rozlewniach pojawił się proces pasteryzacji piwa?
      2024-10-28, 15:44
    • Micho113
      Książki o browarach
      Micho113
      Cześć
      Piszę pracę magisterską o zakładaniu browaru rzemieślniczego. Chciałbym was zapytać czy kojarzcie jakieś książki, artykuły czy też inne publikacje o tej tematyce? Wszelka pomoc będzie na wagę złota. Pozdrawiam
      2021-07-08, 20:42
    • pepperoni
      Literatura o piwie, browarach i kolekcjach
      pepperoni
      Cześć!
      Kłania się (brew nickowi) Gizbern, który ma kłopoty z odzyskaniem dawno nieużywanego konta.

Chciałbym polecić Koleżankom i Kolegom kilka książek o polskim i światowym browarnictwie, których chciałbym się pozbyć.

Autorami części z nich są...
      2020-05-06, 11:30
    • specialk
      Czuwaj!
      specialk
      Więc to jest tak... Jestem strasznie uprzedzony do różnych forów, bo całkiem po prostu nie mam czasu na aktywne udzielanie się w takim medium. Ale czasem mam chęć zagłębić się w temat jako czytelnik. I przez to jestem zawsze banowany za małą aktywność... Ja do końca tego nie rozumiem,...
      2019-09-19, 21:10
    • slawekkazek
      Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952
      slawekkazek
      Najwyższy czas by zapowiedzieć nową książkę pt. "Browary Ziem Północnych i Zachodnich w latach 1945 - 1952" - a w zasadzie dwie książki, bo całe opracowanie będzie składać się z dwóch tomów, które ukażą się odrębnie. Na początek... tom II, czyli katalog. Tom I (synteza)...
      2023-06-14, 19:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...