Paździerza, którego na 99% nie znasz i nie kojarzysz ;> koniec off-topu
Ursa Maior - browar w Bieszczadach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedziJa piłem wszystkie piwa z URSA-y. DMS wyczułem tylko w single hop cascade.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziTy natomiast ciągle nie rozumiesz, że jeśli producent nie chce się wypowiadać na b.bizie, to tylko my na tym tracimy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedziMy niczego nie tracimy, poza wytłumaczeniem, które może być zasadne albo dęte.Natomiast producent może stracić klienta i to nie jednego.
Comment
-
-
Mam wrażenie dokładnie przeciwne - że są najczęściej całkowicie bezwartościowe, a zdarza się, że nieprawdziwe (np. klasyczne bajki o krystalicznej wodzie, wiekowych recepturach itp.). Żaden producent, bez nacisku rynku, nie przyzna się z własnej woli, że zrobił kiepskie piwo - ja kojarzę tylko przypadek Pinty, która spuściła warkę piwa bez gazu. Zdarzały się, wcale nierzadko, sytuacje odwrotne - producent twierdził, że piwo z wadą tej wady nie ma, albo że ona nic nie znaczy. Najczęstszą postawą jednak jest całkowite olanie tzw. opinii publicznej. Dlatego wolę portal konsumencki, niż producencki, choćby dlatego, że nawet z powodów statystycznych opinie są bardziej miarodajne.
Ursa to w ogóle chyba ewenement na rynku rewolucyjnym. Start z wielkim zadęciem i - mam takie wrażenie - dość marny poziom produkcji. Dużo jest ocen, podkreślających nijakość tych piw. Sam nie miałem okazji stestować, ale syn sprawdził trzy piwa w Białej Damie i przeklinał, na czym świat stoi - nie to, żeby były jakoś dramatycznie niepijalne, ale właśnie skrajnie nijakie.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc Wyświetlenie odpowiedziMy ilościowo jesteśmy całkowicie bez znaczenia, mało nas.Ostatnia zmiana dokonana przez Krzysiu; 2014-01-08, 09:03.
Comment
-
-
To już szczyt, żeby dzwonili do mnie ludzie z "pretensjami", że na fb ktoś/coś jest bardziej hejtowane niż na browar.biz.
A skoro już uderzyłem w stół to niezłe kwiatki tam wychodzą np. wysyłanie niezadowolonych klientów na kurs sensoryczny i pisanie, że warzą to co chcą i nikomu nic do tego. Pewnie każdy przedsiębiorca ma na sumieniu nieme pytanie w stylu O co ci %%$ chodzi? ale publicznie? No trzeba mieć jaja. Co najmniej jak wielki niedźwiedź.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziTo już szczyt, żeby dzwonili do mnie ludzie z "pretensjami", że na fb ktoś/coś jest bardziej hejtowane niż na browar.biz.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.
Comment
-
-
O, dopiero teraz poczytałam- ciekawe, kto to wypisuje, czyżby Aga?
Comment
-
-
Raczej nie.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Mają kogoś od PR, niestety ta osoba jest mega nie kompetentna na poziomie emocjonalnym 13 latka... A ja w końcu po 4 tygodniach doczekałem się maila od Ursy w odpowiedzi na moje argumenty odnośnie ich piw:
„Jeżeli nie odpowiadają Panu nasze produkty, proszę ich nie kupować. Każdy ma inne wrażenia smakowe, a zapewniamy, że sprzedaż piw pokazuje coś innego niż Pan mówi...”
Jeszcze później doczytałem sytuację, która dzieje się na FB, że trzeba robić kursy żeby mieć pojęcie o piwie to nie wytrzymałem.... No nic za niekompetentną osobę w pijarze, nie kupię więcej ich piwa, za podejście pogratulować.
Comment
-
-
Tak jak od jakiegoś czasu każdy jest grafikiem komputerowym i fotografem, tak powstaje nowy trend i każdy teraz każdy się zna na pijarze
Piwa z Ursy odpuściłem sobie na jakiś czas bo po prostu były słabe lub przeciętne, teraz z czystym sumieniem będę sobie je mógł odpuścić zupełnie. Wychodzi na to, że za dobre są na moje chamskie, nie wyszkolone sensorycznie podniebienie...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Undeath Wyświetlenie odpowiedziMają kogoś od PR, niestety ta osoba jest mega nie kompetentna na poziomie emocjonalnym 13 latka... A ja w końcu po 4 tygodniach doczekałem się maila od Ursy w odpowiedzi na moje argumenty odnośnie ich piw:
„Jeżeli nie odpowiadają Panu nasze produkty, proszę ich nie kupować. Każdy ma inne wrażenia smakowe, a zapewniamy, że sprzedaż piw pokazuje coś innego niż Pan mówi...”
Jeszcze później doczytałem sytuację, która dzieje się na FB, że trzeba robić kursy żeby mieć pojęcie o piwie to nie wytrzymałem.... No nic za niekompetentną osobę w pijarze, nie kupię więcej ich piwa, za podejście pogratulować.
Comment
-
-
Multitap Crawl
Multitap Crawl na Facebook
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Comment
-
Comment