Ursa Maior - browar w Bieszczadach
Collapse
X
-
Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW. -
URSA to słowo a nie skrót.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Dobra. Już wiem. Tylko po co duże litery?
Muszę się wyspać...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Comment
-
PINTA'y w to nie mieszaj!Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
ursa (z łaciny) - niedźwiedź, czy raczej niedźwiedzicabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Trochę mi szkoda Ursy, ale z drugiej strony nie mam zamiaru płacić 7 zł za butelkę słabego albo przeciętnego piwa. Moim zadniem winny jest słaby jakościowo słód (pewnie z jakiejś małej słowackiej/ukraińskiej słodowni). Ekh gdyby użyli słody ze Strzegomia to nie byłoby problemu, a tak pozostaje pokrętne tłumaczenie.Comment
-
Nie wiem ile winy było słodu, a ile kucharza, że z bittera zrobił się bulion. Ja nigdy nie warzyłem piwa na innych słodach niż tych ze Strzegomia i warzyw (nawet najdelikatniejszych) nie miałem.Comment
-
Marnej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.Comment
-
Z racji tego, że FB mi jeszcze/już nie przydzielili zaglądam tam niezwykle rzadko jednak może to i dobrze. Po tym jak ktoś z Ursy wysyłał na kursy, piwowarka Aga jedzie nie lepiej :
Agnieszka Łopata Maciek Banan - szkoda, że wylałeś bo może by na problemy z głową pomogło - przecież napisałam, że w wodzie są siarczki i aromaty przypominające kukurydzę pochodzą nie z zaniedbań i złej jakości słodu ale z wody. Nie masz przyjemności to nie pij.Agnieszka Łopata Przemysław Przemek Chmielewski Kamil Krym - poczytajcie sobie trochę o siarczkach. DMS to tylko jeden związek z udziałem siarki. I tak was nie przekonam. I apeluję - nie kupujcie i nie pijcie piw URSY.Last edited by pizmak666; 2014-02-10, 21:07.„Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić”
"Pamiętaj, że piwo, które nawarzysz inni pić będą-nawarzone zatem winno być więcej niż dobre".
Nie jestem certyfikowanym sędzią PSPD.Comment
-
W sumie przykro mi patrzeć jak inicjatywa, która na początku zdobyła moją sporą sympatię stacza się nieuchronnie coraz niżej...Comment
Comment