Nie zgodzę się. Ursa w ten sposób pokazuje dziesiątkom tysiący potencjalnych kupców ich piw, że ma w ... poważaniu głosy dziesiątków mędrków, hejterów, samozwańczych degustatorów i domowych bimbrowników. Taka pozytywna strategia - orzechy przeciw kamieniom, tysiące złotych kontra setki tysięcy
Ursa Maior - browar w Bieszczadach
Collapse
X
-
Z tego co słyszałem od znajomych , którzy ostatnio skusili się na to piwo, bez zmian na lepsze. Nadal dominują walory lecznicze. Ciekaw jestem które liczące się lokale, poza PiwPaw, mają w ofercie piwa z Ursy? Piwnica Zamkowa na dłuższy czas wykreśliła Ursę ze swojej oferty.Comment
-
Z tego co słyszałem od znajomych , którzy ostatnio skusili się na to piwo, bez zmian na lepsze. Nadal dominują walory lecznicze. Ciekaw jestem które liczące się lokale, poza PiwPaw, mają w ofercie piwa z Ursy? Piwnica Zamkowa na dłuższy czas wykreśliła Ursę ze swojej oferty."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
We Wrocławiu można spotkać piwa z Ursy w Kontynuacji i Szynkarni w dalszym ciągu. O ile nic się nie zmieniło od soboty, to w tym drugim nadal podpięta jest beczka Deszczu.Last edited by Rogerson; 2014-03-03, 08:30.Comment
-
Nie no, to już wyraz ekstrawagancji, żeby w lokalu pić deszczówkę!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Miałem zamiar wypróbować piwa z Ursy, ale po negatywnych komentarzach zrezygnowałem. Dopiero jak się pojawią pozytywne, to będzie można coś przetestować.Comment
-
Comment
Comment