Hę, jeśli południowy zachód to może... Złotniki Lubańskie, bo pod Mielcem to nie ten kierunek.
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
My tu gadu gadu, a tymczasem Browar Złotnicki wypuścił na świat swego lagera pytanie czy uwarzonego w Złotnikach, czy gdzieś zakontraktowane. Piwo dostepne w jednym z... mieleckich lokali.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
To zajrzyjmy tu: https://www.facebook.com/browarzlotnicki/
Aż mi się nie chce wierzyć, sugerują, ze to nie kontrakt, ale poza tym żadnych szczegółów.
Dziwne...
Comment
-
-
-
Skoro pod Mielcem to koło mnie.
Będę wąchał i miał czujne ucho.
Jęzor też
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziPytanie, kiedy jakakolwiek butelka trafi np do Rzeszowa. I czy w ogóle butelkują.
Z Browarem Eureka jest podobnie. Niby po sąsiedzku, a ich piwa u mnie nie kupisz a do Warszawy dojeżdżają :]
całe szczęście czasem ktoś "sprezentuje mi jakieś dary losu"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziCo więcej, Eureka pojawiła się nawet incydentalnie w Lublinie. Może jak będą butelki, to region obsłużą...
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziTo nie przypadkiem Caminus w Kątach?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
Comment