Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika artur66 Wyświetlenie odpowiedziKadyk już nie istnieje od trzech tygodni ja wiem że to dziwnie wygląda ale tak jest DRUGIE DNO warzy w SOHO nie u siebie a GREEN HEAD na sprzęcie dawnego kadyka trochę to zawiłe ale tak jest
Comment
-
-
Browar Kazimierz (w Zakrzowie koło Niepołomic) ma już uwarzone własne piwa, ale oficjalnej premiery chyba jeszcze nie było. Na pewnym medium społecznościowym zapowiadali obecność swoich piw na "długi weekend" w sierpniu. Cytat: "niektóre piwa będą już z pod naszej warzelni".
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy to kontrakt czy nie, ale ktoś kojarzy Piwo z Żuka?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziWąsosz
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Bo rzucić łatwo a zrobić trudniej ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
A kto ma być tym chcącym. Dość sporo inicjatyw nie doszła do skutku m.in przez brak kasy. Sypniesz z własnej? Państwo nie ma własnej kasy, więc rozdaje tę którą komuś zabrała. Dlaczego miałaby dawać akurat na browary. Reszta utknęła na etapie procedur.Last edited by e-prezes; 2018-11-12, 13:24.
Comment
-
Comment