Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Jakieś kotyGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJakieś koty
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziJakieś koty
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Jak dla mnie to kontrakt, a nawet etykieciarz.
Parametry piw wskazują na trop czeski, zresztą sami piszą na swojej stronie o "połączeniu" z czeskimi piwowarami.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A kojarzy ktoś tego delikwenta?
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Nie chcą się przyznać gdzie warzą. Tajemniczo w zaprzyjaźnionym browarze na Dolnym Śląsku i tyle. Chyba, że ktoś poznaje jakieś miejsca widoczne na zdjęciach?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziPrzede wszystkim takie jak inne browary - posiadanie sprzętu na którym się warzy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA czy hurtownią jest kolo z własnego M2, który wystawia na allegro towary, których nie ma a które zakupi dopiero, gdy ktoś u niego wylicytuje?
Idąc dalej, czy np. Miłosław może nazwać się browarem rzemieślniczym?
- Jest browarem
- Ma tradycyjne metody warzenia piwa w tym aktualnie rzadko spotykaną otwartą fermentację
- Warzą ciekawe piwa również nowofalowe
Comment
-
Comment