Browar Chełmiński już warzy i pierwsze degustacje się odbyły
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziAle oficjalnie nie ruszył ze sprzedażą.
Last edited by victor321; 2019-10-21, 07:50.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziAle czago ma dowodzić obecność na fb? Nie zmienia to faktu, że jeszcze nie ruszyli, lokal jeszcze nieczynny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziAle czago ma dowodzić obecność na fb? Nie zmienia to faktu, że jeszcze nie ruszyli, lokal jeszcze nieczynny.
nieczynny jest tylko lokal gastronomiczny ale piwo się już leje
a dokładniej jest już dostępne w sprzedażyLast edited by victor321; 2019-10-24, 08:12.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziA można wiedzieć, gdzie?
sklepy regionalne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika victor321 Wyświetlenie odpowiedzisklepy regionalne
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPiwa, które są w sklepach pochodzą z kontraktacji a nie z browaru Chełmińskiego. Proszę nie siać zamieszania !
jesteś tego pewna ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika victor321 Wyświetlenie odpowiedzijesteś tego pewna ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziTak jestem. Browar (fizyczny) ma za małe moce produkcyjne aby móc oferować tyle piwa ile jest obecnie na rynku plus (Jak na razie) nie ma lini rozlewniczej.
W weekend pozwolę sobie podjechać bo to niedaleko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika victor321 Wyświetlenie odpowiedziNo to nic nie rozumiem... Piłem z butelki i owszem ale też z kega, coś mi tu nie pasuje i ktoś albo nie ma pełnej wiedzy lub mnie w błąd wprowadza.
W weekend pozwolę sobie podjechać bo to niedaleko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika victor321 Wyświetlenie odpowiedzijesteś tego pewna ??Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment