Właśnie, zapomniałem dodać, że ani właściciel ani piwowar nie mogą mieć gęstej brody, tatuaży i ktetyńskiej, pzekrzywionej wełnianej czapki. W materiałach reklamowych browaru rzemieślniczego nieobecne są słowa event, sztos, zaś określenie stylu piwa zawiera nie więcej niż dwa wyrazy .
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziMy tu pitu-pitu, a tu już zdefiniowali browar rzemieślniczy https://www.facebook.com/PolskieStow...emieslniczych/
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziA kojarzy ktoś tego delikwenta?
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
Nie chcą się przyznać gdzie warzą. Tajemniczo w zaprzyjaźnionym browarze na Dolnym Śląsku i tyle. Chyba, że ktoś poznaje jakieś miejsca widoczne na zdjęciach?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
https://www.facebook.com/PiwnyFotosz...6ISrGk&__xts__[0]=68.ARBCageE-YE3KNPhiC5DvNjOHM5nDKKPlBzGSe5vgYlpmKwhNd1XZDYsbe8 Q6h8mujoGIN0ZTCbEYeP0aFrkUX_Rr5g90GI_wr7efbKCE3jhI wz38ycnCxv0aqeyuo5rcbucB_jcMZ6th0qu_1aF7OSKFbYbCbs 7EwF8yj0dj752qupmm4hJpszHmnOzwqdDrFmw9bnDKU36fB4QQ XJYGCVcgBYtpSeshHty6b2UcxmDAshOhD3u0jPc54qSLdLIwQV X2M0NnWO-I1Q1AYF-b8-gWeZ3xF41Yrlnu0n7tarWPAu66DQIqE00D6mmO4V7tsBMjQMJK _6aS9Zd-ylXh3MspNCWxbT7TjT__ZU2FJgO3h5DVDzua19Jk6gIC-NmkAQQ38UJPYshuN6E-_4qlg67RoKyvfmtkbXBj49Kfp451Xta_U0bYtNA_rfh8jmg_IN 9As7knqEPuj1WDN7QibA3HPeRJoh1y3wn0pp_hktm6aCA6vXWp PyFab9sJ5lf0cvKFnTcUsuGSAX4RK4OmfS6AapAuuS-K_EkJwp6754h5V5qjg0-ebAbgJb4TDVBboWF9pm-Ox3alqD4m3GTpK1fW6I"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziZważywszy na mocny skład browaru Jabeerwocky (Mason, Coder, Browarzyciel) to chyba najmocniejszy skład ludzi z "dawnych czasów" (poza Pintą i Artezanem). Coś jeszcze miało taki potencjał?Zakończył pracę w firmie JABEERWOCKY BrowarOchotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
-
Brokreacka rusza ze zbiórką na swój własny browar w Zatorze. Sercem browaru będzie czteronaczyniowa warzelnia o wybiciu 30 hl z kadzią filtracyjną. Tanki fermentacyjne będą w czterech pojemnościach: 15, 30, 60 i 90 hl i początkowo mają pozwolić na wyprodukowanie około 8 tys. hl piwa rocznie. Docelowo 24 tys. hl piwa rocznie. Wizualizacja imponująca
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrowar Huzar z Woli Mysłowskiej ruszył dziś z warzeniem!
Comment
-
-
Tarnobrzeg rozpoczyna sprzedaż w dniu 2 sierpnia.
Browar Koronowo, cały czas czeka na odbiory UC i UM. Po cichu liczę na start w październiku.
Comment
-
-
od jakiegoś czasu już działa drugi browar w Działdowie przy ulicy Marii Skłodowskiej-Curie 30d, jest to Green Head, ten przy Orłowskiego ma juz inny szyld, trzeba dodać nowy browar do bazy i podmienić nazwę juz istniejącegoGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziten przy Orłowskiego ma juz inny szyld
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziod jakiegoś czasu już działa drugi browar w Działdowie przy ulicy Marii Skłodowskiej-Curie 30d, jest to Green Head, ten przy Orłowskiego ma juz inny szyld, trzeba dodać nowy browar do bazy i podmienić nazwę juz istniejącegoLast edited by ART; 2019-08-05, 16:36.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment