Jest nowy własciciel Zwierzyńca

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • heckler
    Czechy, Velká Bystřice, Pivovarská 899, Minipivovar Tvarg
    heckler
    Cóż, tak jak wspominałem browar Kosir zakończył swoją działalnośc, a jego własciciel wraz ze wspólnikami zainwestowali w nowy projek, którym jest browar, oraz wytwórnia serka olomouckiego.
    Velká Bystřice położona jest nieopodal Olomouca, a nowy browar otwarto w zeszłym roku w...
    2021-07-08, 08:20
  • ART
    Nowy Świat 27, Kufle i Kapsle Nowy Świat
    ART
    Widzę że KiKów napączkowało w Warszawie. Taki tam kawiarniany klimat z widokiem na często patrolowaną ulicę. Ciekawy czarnolustrzany sufit.

Kranów piwnych 11. Piwa w dobrej formie.

Ale co przykuło uwagę w szczególności - któż to na ten super pomysł wpadłbył?!...
    2024-04-24, 19:05
  • dadek
    Belgia, Leuven, Borstelsstraat 20, Brouwerij De Coureur
    dadek
    Kolejne dwa browary jakie zamierzaliśmy odwiedzić w Brukseli olały piwoszy i wywiesiły na drzwiach kartki o treści "w sierpniu jesteśmy na wakacjach, zapraszamy we wrześniu". Dlatego postanowiliśmy przejechać się do przepięknego miasteczka Leuven odległego od Brukseli o 20...
    2024-10-17, 00:22
  • heckler
    Czechy, Krnov, Říční okruh 123/10, Minibrowar Arogant
    heckler
    Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
    2023-09-12, 07:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...