piwo+antykoncepcja+niekochajacy facet

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • chmielona
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.08
    • 3

piwo+antykoncepcja+niekochajacy facet

cześć wam widze ze fajne forum znalazłam,o wiele lepsze zajecie niz słuchac gburowatego faceta wieczorami.. ja tez lubie piwo i to jedyna przyjemność jaka mam po całym dniu ciezkiej pracy,niestety to tez bede musiała odstawić poniewaz postanowiłam brac tabletki antykoncepcyjne a podobno z alkoholem nie specjalnie ida w parze,tzn tak wyczytałam i własnie moze mi jakies kobiety podpowiedza jak to jest z tym
  • Cannabee776i99
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.08
    • 658

Piwo samo w sobie zawiera żeńskie hormony, więc antykoncepcja jest niepotrzebna.

Dowód:
    Na Kwejk.pl znajdziesz największą dawkę humoru w internecie - memy, śmieszne filmiki, gify i wiele więcej. Codziennie dostarczamy najświeższy sort memów na viralowe tematy z obecnych wydarzeń.

Comment

• chmielona
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2012.08
      • 3

heh chcesz powiedzieć ze piwo to antykoncepcyjny napój? no ja bym sie bała sprobować czy to dziala

Comment

• amigo007
        Porucznik Browarny Tester
        • 2008.02
        • 252

Lepiej nie prubuj bo się zdziwisz Bardziej chyba chodzi o to, że niektórym facetom piwo może zastępować towarzystwo płci pięknej

Comment

• Czapayew
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.10
          • 1966

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielona Wyświetlenie odpowiedzi
          poniewaz postanowiłam brac tabletki antykoncepcyjne a podobno z alkoholem nie specjalnie ida w parze
          "Podobno" to Elvis żyje... W razie wątpliwości zapytałbym się lekarza, czy na pewno, a jeśli tak, to czy w każdej ilości. Sam mam doświadczenia z moją piwolubną żoną i różnymi lekami (np. antybiotyki), które zdarza jej się brać. Tym bardziej, że większość ulotek zawiera magiczną formułę "nie zaleca się".
          A poza tym - witamy na forum
          "W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"

www.zamkoszlaki.com
          www.piwnekapsle.net

Comment

• lucifuge
            Porucznik Browarny Tester
            • 2009.11
            • 309

A ile tych piw dziennie wypijasz, że obawiasz się problemów z antykoncepcją hormonalną? Lepiej się zastanów jak wymienić faceta na lepszy model :-)

Comment

• chmielona
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2012.08
              • 3

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lucifuge Wyświetlenie odpowiedzi
              A ile tych piw dziennie wypijasz, że obawiasz się problemów z antykoncepcją hormonalną? Lepiej się zastanów jak wymienić faceta na lepszy model :-)
              juz od dawna o tym mysle:P mam dosc nudy i pierdzenia w stołek chce zacząć żyć

Comment

Przetwarzanie...
              X