Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Książka "Piwo to napój niezbędny. Przemysł piwowarski na Kresach Wschodnich II..."
Collapse
X
-
Zgadza się - Kraków, użyszkodnik baluPL
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Książka jest zdecydowanie godna polecenia - bogactwo informacji, bogactwo wyjątkowych eksponatów, pięknie graficznie wydane, zarówno szeroki jak i szczegółowy widok, szeroka perspektywa czasowa. Czyta się przyjemnie, b. dużo się nauczyłem z niej.
Na wypadek gdyby książka miałaby być wznowiona, dołożę łyżkę dziegciu: fatalne użycie przecinków czasem utrudnia cieszenie się książką. Informacje o przedstawicielstwach Żywca, Haberbusza i Okocimia ładniej wyglądałyby w jednym miejscu. Ale to tylko drobnostkiLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Eszogo1970 Wyświetlenie odpowiedziKsiążka super. Z ciekawością zaznajomiłem się z listą przedstawicielstw browarów lwowskich na terenie ziem polskich. Chciałbym uzupełnić, że swego czasu w trakcie małej kwerendy w bibliotece Muzeum Narodowego w Przemyślu w gazetach z lat poprzedzających Wielką Wojnę wyczytałem, że w tymże mieście działało również przedstawicielstwo Idy Reisner przy ul. Jagiellońskiej 6.sj
Comment
-
-
No to jak zbierzesz ich trochę, to nam tu na forum "wydaj" dodatek
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to jak zbierzesz ich trochę, to nam tu na forum "wydaj" dodateksj
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziZgadza się - Kraków, użyszkodnik baluPL
Comment
-
-
Ale kasy nie zwrócił do tej pory? Ja się przez tego typka zraziłem nieco do allegro i kupiłem w empiku. Pierwszy raz mnie takie coś spotkało, a kupowałem już dziesiątki razy.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-12-15, 21:16.
Comment
-
-
Do mnie też napisał o konto, ale kasy jak nie ma, tak nie ma.
Comment
-
-
Tak to jest jak się żałuje dać adminowi zarobić na waciki! O!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Admin ma cenę przesadzoną nawet w stosunku do Empiku, który ma dodatkowy atut w postaci darmowej dostawy do salonu. Gdyby akurat się zbiegło z zamawianiem zboża, to by się pomyślało. A tak wygrał sklep z darmową dostawą celulozy.
Comment
-
-
Chyba nie będzie odkrywczym stwierdzenie, że trudno konkurować ceną z tuzami rynku książkowego. Ale dobrze, zapamiętam to sobieOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2012-12-15, 23:15.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja moje dodatkowe egzemplarze zamówiłem u Admina i muszę przyznać, że było jak zwykle tanio i szybko. Dlatego dziękuję i polecam się na przyszłość.Archiwum piwne
Poznaj
http://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Historię piwowarstwa w Brzegu i okolicachhttp://www.browar.biz/centrumpiwowar...ndrzej_urbanek
Już dostępne! "Browary akcyjne Wrocławia"
Comment
-
Comment