Ja mam również autorstwa Michaela Jacksona "500 najlepszych piw świata", wydanie anglojęzyczne. Przepięknie wydana, super ilustracje i sporo adresów z całego świata stowrzyszeń, sklepów i różnych innych związanych z piwem.
Great Beer Guide - 500 classic Brews; Michael Jackson; DK; 2002; [en]
Collapse
X
-
Great Beer Guide - 500 classic Brews; Michael Jackson; DK; 2002; [en]
(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Tagi: brak
-
-
Strona Michaela Jacksona, gdzie są chyba wszystkie jego wydawnictwa http://www.beerhunter.com/
I okładak książki o któej wspominałem:(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
albeertos napisał(a)
Ja mam również autorstwa Michaela Jacksona "500 najlepszych piw świata", wydanie anglojęzyczne. Przepięknie wydana, super ilustracje i sporo adresów z całego świata stowrzyszeń, sklepów i różnych innych związanych z piwem.
Niestety z naszych krajowych piw jest tylko pokazany i króciutko opisany Okocim Porter, i przy jego okazji wspomniane są portery z Elbląga i Żywca. Podobnie potraktowano np Rosję, Portugalię, Maltę. Wypadamy w tym zestawieniu jak "piwne potęgi" - Tajlandia albo Sri Lanka.
Najwięcej jest piw z Belgii, Holandii, Niemiec, Wielkiej Brytanii i USA.
Czechy - po łebkach, co już zupełnie nie jest sprawiedliwe.
Mimo wszytko warto mieć to "Great Beer Guide - 500 classic Brews"Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment