Jak rozpoznać zepsute piwo?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zgroza
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2008.03
    • 3607

Uwaga - niestety w lengłidżu.

http://www.ratebeer.com/Story.asp?StoryID=462 - jak rozpoznać zepsute piwo. Forumowicze raczej niczego nowego się nie dowiedzą, ale porządnie usystematyzowane.
    Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.
  • Horse1963
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2009.06
    • 547

Wystarczy spróbować !!!!!!!!!

Comment

Related Topics

Collapse

• Portomordo0203
      [Sprzedam] - Grainfather G30 rok 2020
      Portomordo0203
      Dzień dobry,

Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.

Cena: 2 500,0 zł

Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...
      2024-07-30, 12:15
    • Chmielnicki
      Chmielnicki
      Dla forumowych wyjadaczy temat pewnie banalny i oczywisty. Dla osób mniej doświadczonych - takich jak ja - już niekoniecznie.

Otóż kolega przywiózł mi z Warszawy piwo Haust Red AIPA, zakupione 2.11 (tydzień po dostawie z browaru) w Rodzince Bis. Otworzyłem je dzisiaj i - choć...
      2012-11-21, 22:16
    • kenar1985
      Jak rozpoznać zepsute Piwo
      kenar1985
      Witam robiłem coopersa i gdy sprawdzałem temperature by dodac drozdze wpadł mi termometr musiałem wyjac go reka czy to może spowodować zepsucie piwa. Piwko ładnie pracowało 3 dni teraz bulgotanie ustało. Jak rozpoznać ze piwo sie zepsuło
      Pozdrawiam
      2011-05-01, 20:20
    • darekd
      Richard, Richard Zahořklý
      darekd
      Světlý ležák bitter z brneńskiego browarku ma 11% ekstr. i 4,2% alk.
      Ciekawostką i to od dawna jest fakt, że oni nie drukują na stałe na etykietach zaw. alkoholu., tylko podają go przy dacie na kontrze. Fajnie, bo zależnie od słodu minimalnie ta zawartość może się różnić. Poszukałem...
      2022-10-02, 00:30
    • dadek
      Czechy, Dolní Dunajovice, Mlýnská, Pivovar Wild Creatures
      dadek
      To bez wątpienia najbardziej oryginalny i jedyny taki browar w České Republice. Małżeństwo Jitka i Libor Ilčíkoví z piwami Wild Creatures dali się po raz pierwszy poznać polskim spijaczom sztosów na festiwalu Beer Geek Madness w listopadzie 2019 roku. Wtedy to odbywał się on pod hasłem...
      2022-09-08, 02:08
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...