Ukazała się na naszym rynku nowa pozycja wydawnicza. 1001 piw, których warto spróbować.
Obecnie zawartość jest mi nieznana. Cena oscyluje w okolicach 100zł.
Ukazała się na naszym rynku nowa pozycja wydawnicza. 1001 piw, których warto spróbować.
Obecnie zawartość jest mi nieznana. Cena oscyluje w okolicach 100zł.
W Merlinie z wysyłką nieznacznie poniżej 100 pln. Oryginalny tytuł w wolnym tłumaczeniu "1001 piw których musisz spróbować przed śmiercią".
Pozycja ciekawa choć merytorycznie można się do wielu rzeczy przyczepić - np. piwa podzielono na: Bursztynowe, Jasne, Białe, Ciemne i Piwa Specjalne
Przy opisie poszczególnych piw nie podano stylu - dla mnie duży minus.
Poza tym poprawnie. Dobre zdjęcia, sporo dodatkowych ilustracji, dobre skorowidze ułatwiające szukanie piw.
Cena domeny: 1000 PLN (do negocjacji). Możliwość kupna na raty od 62.50 PLN miesięcznie. Oferta sprzedaży znajduje się w serwisie AfterMarket.pl, największej giełdzie domen internetowych w Polsce.
Żywiec, a jak oceniasz tą pozycję książkową? Tzn. dobór piw, ilustracje, opisy itp? Bo się mocno zastanawiam czy na święta sobie nie zafundować
Tak jak pisałem wcześniej ma różne braki ale na pewno to dobra pozycja dla miłośnika piwa. Dobra jakość zdjęć i ilustracji, szerokie opisy prezentowanych piw to zdecydowanie atuty tej pozycji.
Dla mnie osobiście największą wartością tego wydawnictwa są opisy wielu nieznanych mi z degustacji piw z USA, Nowej Zelandii, Japoni, Australii itp. Po lekturze będę miał niezłe wyzwanie aby w jakiś sposób dotrzeć do piw, które mnie najbardziej zainteresowały.
(...)
W Empiku 107,99 - ale w sklepie internetowym. Tutaj można za darmo odebrać w salonie.
Przed chwilką żona zakupiła tą pozycję za 95zł.
Promocja na wszystkie książki w Empiku trwa tylko przez weekend. Warunkiem, aby uzyskać znikżę trzeba okazać kartę payback.
No to już wiem, tylko salonów. Przy czym w moim książki nie ma. Mogą zamówić. Ale ja to chromolę - nie dość że zapłaciłbym cenę salonową to jeszcze nie policzyliby punktów. Można kupić w innym sklepie, gdzie cena jest tylko 2 zł droższa niż w sklepie internetowym Empiku i zyskać ponad 300 punktów.
W sumie niepotrzebnie na szybko rejestrowałem dziś tę kartę, o której zapomniałem przez miesiąc
Wizualnie piękna pozycja na półkę biblioteczki, merytorycznie zdecydowanie lepiej od np "Piwa Świata" Kenninga i Jacksona.
Po wstępnych oględzinach widać że nie ustrzeżono się przed błędami, zauważyłem kilka pomylonych krajów produkcji danego piwa.
Polskę reprezentuje II liga, Brackie, Jędrzejów czy Łomża Export. Nie znalazłem żadnego polskiego portera.
97,19 PLN w Empiku.
Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2011-11-12, 19:24.
Comment