Ja bym dorzucił Żytnie z Konstancina i Zawiercie Bursztynowe/Czekoladowe.
1001 piw, których warto spróbować
Collapse
X
-
Comment
-
Atak chmielu, Jak w dym to też zdecydowanie pierwsza liga. Psze koźlaka jeszcze nie próbowałem, to nie wiem czy też się zalicza. Choć jak książka powstawała to mogło ich nie być na rynku.Ostatnia zmiana dokonana przez baania; 2011-11-13, 16:59.Comment
-
A browary kontraktowe w książce także są poruszone (Mikkeller).Ostatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2011-11-13, 17:16.Comment
-
W empiku jest teraz promocja 1+1, czyli przy zakupie jednej ksiązki druga jest za grosz. Promocja uwzględnia także tą pozycję, a cena jednego egzemplarza to 119,99zł (czyli za dwie wychodzi 120,00zł).
Promocja trwa jeszcze tydzień. Teraz nie podejmę decyzji i może w ogóle się nie zdecyzuje, ale czy jest ktoś chętny aby ewentualnie odkupić ode mnie drugi egzemplarz? Oczywiście cena to 60zł (kwestię ew. wysyłki jakoś uzgodnimy).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Related Topics
Collapse
-
pozycja godna odnotowania: Piwna odsłona miasta Radomia. Katalog wystawy, oprac. Krzysztof Głowacki, wyd. Archiwum Państwowe w Radomiu, Radom 2023. W zasadzie to katalog wystawy, tyle, że wydany solidniej, niż niejedna książka. Z opisu książki: "Wydawnictwo powstało w związku z wystawą...
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
Channel: Czechy
-
-
Kolejny browar w Brukseli jaki odwiedziliśmy 9.08.2024 jest odległy w prostej linii od La Source o 300 m https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...re-4-la-source. Jednak bezpośredniego przejścia nie ma, należy...
-
Channel: Belgia
-
-
Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
-
-
-
Komuś kto choć raz był w Pradze i trochę interesuje się kraftowym piwem, nazwa browaru powinna coś mówić. Choć pierwszą warkę uwarzono tu w maju 2021, to od około 7 lat piwa Bad Flash były warzone kontraktowo w różnych czeskich browarach przez dwóch dobrze znanych w praskim piwnym światku...
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment