Ja bym dorzucił Żytnie z Konstancina i Zawiercie Bursztynowe/Czekoladowe.
1001 piw, których warto spróbować
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kangurpl Wyświetlenie odpowiedziMógłbyś wymienić kilka piw z I ligi?
Comment
-
-
Atak chmielu, Jak w dym to też zdecydowanie pierwsza liga. Psze koźlaka jeszcze nie próbowałem, to nie wiem czy też się zalicza. Choć jak książka powstawała to mogło ich nie być na rynku.Last edited by baania; 2011-11-13, 16:59.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziAtak chmielu, Jak w dym to też zdecydowanie pierwsza liga. Psze koźlaka jeszcze nie próbowałem, to nie wiem czy też się zalicza.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baania Wyświetlenie odpowiedziChoć jak książka powstawała to mogło ich nie być na rynku.
A browary kontraktowe w książce także są poruszone (Mikkeller).Last edited by Gringo; 2011-11-13, 17:16.
Comment
-
-
W empiku jest teraz promocja 1+1, czyli przy zakupie jednej ksiązki druga jest za grosz. Promocja uwzględnia także tą pozycję, a cena jednego egzemplarza to 119,99zł (czyli za dwie wychodzi 120,00zł).
Promocja trwa jeszcze tydzień. Teraz nie podejmę decyzji i może w ogóle się nie zdecyzuje, ale czy jest ktoś chętny aby ewentualnie odkupić ode mnie drugi egzemplarz? Oczywiście cena to 60zł (kwestię ew. wysyłki jakoś uzgodnimy).www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Comment