Browar Kormoran
Collapse
X
-
-
Nie piłem, ale czytając o takich opiniach, to sugerowałbym 12 jako temp. minimalną. bardziej coś koło 15-tu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Kiedy na kormoranach pojawi się kolejna limitowana seria kolorowych kapsli ? Pytam, bo się strasznie napaliłem na te kapselki.Comment
-
...i jeszcze w temacie kapsli: http://kwiki.republika.pl/kapselroku.htmlOstatnia zmiana dokonana przez BrowarKormoran; 2012-12-21, 09:38.Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.plComment
-
Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
-
A kiedy planujecie kolejne odcinki Podróży Kormorana? Czy Weizenbock będzie powtarzany?Comment
-
-
Opinia konsumenta do producenta: takie Jasne Mocno Chmielone jak te z datą do 20.03. to chciałbym zawsze.
Druga sprawa to Weizenbock. W Ełku nikt tego piwa nie widział, to chyba smutne, że muszę je sprowadzać z Białegostoku. W końcu jesteśmy w tym samym województwie. I co mam na to poradzić?Comment
-
browar kormoran ok najlepszy według gustów warmiak
mam pytanie cy jest jakaś możliwośc kupić szklaneczki z logo kormoran
jeśli tak to proszę o jakieś namiary na maeila jarot81@wp.pl jestem mieszkańcem kętrzyna i upodobałem sobie wasze piwa i są wyśmienite , oczywiście nie wszystkie ale jak każdemu zawsze smakuje coś innego
z góry dziekuję i proszę jarosław
czy w najbliższym czasie planujecie sprzedaż na rynek jakiegoś nowego piwa? co byście powiedzieli o takiej nazwie KRZYŻAK ciemne wyraziste piwoOstatnia zmiana dokonana przez ART; 2013-01-09, 21:14.Comment
-
Opinia konsumenta do producenta: takie Jasne Mocno Chmielone jak te z datą do 20.03. to chciałbym zawsze.
Druga sprawa to Weizenbock. W Ełku nikt tego piwa nie widział, to chyba smutne, że muszę je sprowadzać z Białegostoku. W końcu jesteśmy w tym samym województwie. I co mam na to poradzić?Comment
-
Druga sprawa to Weizenbock. W Ełku nikt tego piwa nie widział, to chyba smutne, że muszę je sprowadzać z Białegostoku. W końcu jesteśmy w tym samym województwie. I co mam na to poradzić?
W Ełku nasze piwa sprzedaje Imperium. I zapewne niebawem będą mieli Weizenbock'a - jak tylko druga warka trafi na rynek. Pierwsza skończyła się już jakiś czas temu.
browar kormoran ok najlepszy według gustów warmiak
mam pytanie cy jest jakaś możliwośc kupić szklaneczki z logo kormoran
jeśli tak to proszę o jakieś namiary na maeila jarot81@wp.pl jestem mieszkańcem kętrzyna i upodobałem sobie wasze piwa i są wyśmienite , oczywiście nie wszystkie ale jak każdemu zawsze smakuje coś innego
z góry dziekuję i proszę jarosław
czy w najbliższym czasie planujecie sprzedaż na rynek jakiegoś nowego piwa? co byście powiedzieli o takiej nazwie KRZYŻAK ciemne wyraziste piwo
Zmiany smaku w wiśni mogą być spowodowane sokiem. Procedura jest ta sama, a sok może miał mniej pestek przez co i "migdałów" w smaku mniej. Sprawdzimy to - masz może nr partii lub datę z butelki?Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
-
Jeszcze nie został rozlany. Jak tylko ruszy w Polskę będziemy informować w miarę możliwości dokąd pojechał.Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
-
Comment
-
Butelki i Coś nowego
Czyżby BK musiał dorabiać wprowadzając butelki bezzwrortne? Ostatnio w Morąskich sklepach nie odbierają tychże tłumacząc to w ten sposób!!!
I pytanko takie małe mam. Kiedy coś nowego z tradycji takie lepsze Coś od Rześkiego i Świeżego?!!!!Comment