Serdecznie wszystkich witam
Jako, że popełniłem studia z biotechnologii stosowanej na katedrze technologii fermentacji, w badaniach koncentrując się na porterze bałtyckim i tematyka browarnictwa jest mi bardzo bliska chciałbym zacząć realizować się w tej dziedzinie w skali mniej lub bardziej komercyjnej.
Z tego powodu też zostawiam tu rzeczone ogłoszenie - jeśli ktoś poszukiwałby pracownika do browaru, laboranta lub pomocnika piwowara - zgłaszam swoją gotowość do podjęcia takowej pracy w pełnym etacie. Wszelkie informacje mile widziane.
Email kontaktowy: milosz.filipowicz@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam
Jako, że popełniłem studia z biotechnologii stosowanej na katedrze technologii fermentacji, w badaniach koncentrując się na porterze bałtyckim i tematyka browarnictwa jest mi bardzo bliska chciałbym zacząć realizować się w tej dziedzinie w skali mniej lub bardziej komercyjnej.
Z tego powodu też zostawiam tu rzeczone ogłoszenie - jeśli ktoś poszukiwałby pracownika do browaru, laboranta lub pomocnika piwowara - zgłaszam swoją gotowość do podjęcia takowej pracy w pełnym etacie. Wszelkie informacje mile widziane.
Email kontaktowy: milosz.filipowicz@gmail.com
Serdecznie pozdrawiam
Comment