Beer Manager Wanted ;)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • BeerManagerWanted
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2014.06
    • 1

Beer Manager Wanted ;)

BEER MANAGER poszukiwany do multi-tapu w centrum Warszawy.

Potrzebne:
    - miłość do piwa
    - pasja i umiejętność dzielenia się nią
    - sympatia do ludzi
    - gawędziarstwo
    - wiedza o piwie
    - znajomość rynku warszawskiego

Oferty proszę kierować na: biuro@dwietrzecie.waw.pl

Related Topics

Collapse

• kaczka116
    Kraftwerk, Wanted Style
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2020-05-28, 20:00
  • ART
    Praha 6, Dejvická 4, Automat Matuška
    ART
    Matuškowa rodzina rozwija się o nowe przedsięwzięcia. Praski Automat to takie połączenie bufetu i multitapu w jednym. Dodatkowo w piwnicy stoi mała instalacyjka piwowarska do warzenia piwa przez i na zlecenie gości oraz na próbne warki Matuški. Piwa te nie trafiają do sprzedaży, więc nie...
    2023-10-22, 11:41
  • ART
    Szwecja, Karlskrona, Ronnebygatan 38, Imperial Brygghus
    ART
    Zaraz po prawej stronie od wejścia do multitapu The fox and anchor, za przeszkloną witrynką znajduje się niedawno uruchomiony nanobrowarek Imperial Brygghus. Jest on związany z rzeczonym lokalem, ale ma też swoj malutki "taproom". Salka dla gości jest tuż za szybą witryny a w niej...
    2023-10-17, 19:06
  • yavo
    Armenia, Erewań, 10 Abovyan St, Beer Academy Etnograph
    yavo
    Lokal usytuowany naprzeciwko feralnego Kilikia Beerhouse, jednocześnie będący filią Beer Academy z ulicy Moskovyan (albo tamten jest filią tego, jak kto woli).

No soreczki, ale jeśli tutaj przy wejściu witam mnie rozchachany od ucha do ucha manager, a trzy kelnereczki rumienią się...
    2023-02-20, 16:48
  • bastion
    Ukraina, Odessa, Fontanska Doroha 11, Beer Mood.
    bastion
    Nieco się pomyliłem jeśli chodzi o godziny otwarcia lokalu i zjawiłem się prawie pól godziny przed czasem. Jednak nie stanowiło to problemu gdy zostałem zaproszony do środka przez panią manager. Generalnie to lokal nieco z wyższej półki, już przy wejściu pani oficjel zarządza rezerwacjami,...
    2021-05-04, 22:03
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...