Piwowar młóto będzie jadł.
Poszukuje wspólnika lub wspólpracownika do otwarcia browaru rzemieślniczego
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielnikPospolity Wyświetlenie odpowiedziPomyśl logicznie, jak inaczej mam wam pokazać że taki może być koszt ?? Mam nakupić słodu, chmielu, drożdży i wrzucić tu skany faktur?? Czy skopiować wam oferty które dostałem na maila ??
Wiesz jaki jest podstawowy problem tej całej dyskusji? Taki, że nie mając doświadczenia w temacie usiłujesz przekonać do swoich racji ludzi, którzy takowe mają. Ba, którzy warzą piwo komercyjnie, pracują w browarach, itp. A Ty tu wchodzisz, machasz ulotką reklamową i mówisz że wiesz lepiej.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziBomba pomysł! Ale mam lepszy - kup te surowce, uwarz piwo i policz realny koszt za litr. Albo jeszcze lepszy - posłuchaj tych, którzy już to zrobili i znają te koszty.
Wiesz jaki jest podstawowy problem tej całej dyskusji? Taki, że nie mając doświadczenia w temacie usiłujesz przekonać do swoich racji ludzi, którzy takowe mają. Ba, którzy warzą piwo komercyjnie, pracują w browarach, itp. A Ty tu wchodzisz, machasz ulotką reklamową i mówisz że wiesz lepiej.
Nie ważne. Jak pisałem to ostateczność i mam nadzieje że nie będę musiał wypróbowywać tego rozwiązania bo chciałbym robić piwo z wyższej półki dla smakoszy a nie dla tych co stoją pod sklepem. Czas pokaże.
Comment
-
-
Sądząc Chmielnik po rozwoju dyskusji nie pozostaje Ci chyba nic innego jak za jakiś czas zamieścić tutaj już jakieś konkretne foto np części zakupionego sprżetu i z tej perspektywy ponownie zamieścić anons do potencjalnego bussiness partneraPiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedziSądząc Chmielnik po rozwoju dyskusji nie pozostaje Ci chyba nic innego jak za jakiś czas zamieścić tutaj już jakieś konkretne foto np części zakupionego sprżetu i z tej perspektywy ponownie zamieścić anons do potencjalnego bussiness partnera
A co do zdjęć to chętnie, pierwotny plan był taki że sprzęt kupuje przed sanepidem... ale w zasadzie cały czas gmeram i szukam więc jak coś znajdę fajnego zaszaleje wcześniej, więc będę wrzucał i pytał do czego służy które pokrętło
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chmielnikPospolity Wyświetlenie odpowiedziArgument w stylu: *jestem starszy więc wiem lepie*. Genialnie działa na dzieci, w przypadku ludzi dorosłych raczej brzmi śmiesznie, ale skoro nie macie innych trudno.
Comment
-
Comment