Ale Ty jesteś anonimowym bytem internetowym, nie można kogoś/czegoś takiego pomówić, zniesławić ...
Piwowar poszukiwany, zatrudnię woj. łódzkie Piotrków Trybunalski
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Niewielka knajpka w pawilone handlowym niedaleko pętli autobusowej przy ul. Słowackiego. Powstała w zeszłym roku w lokalu po sklepie mięsnym. W menu pizza, burgery, sałatki.
Jeżeli chodzi o piwo. Przekrój piw butelkowanych Jan Olbracht Browar Rzemieślniczy. Jest też nalewak Olbrachta....-
Channel: Łódzkie
2020-09-29, 09:04 -
-
To już 4 lata jak na zachodnich rubieżach Piotrkowa powstał drugi po Toruńskim browar Jan Olbracht - tym razem nie restauracyjny a rzemieślniczy. Po 25 minutowym spacerze z dworca PKP stanąłem przed bramą zakładu 30.07.2018. Okolica już właściwie wiejska, niska zabudowa z ogrodami, ostatnie...
-
Channel: Browary polskie
2018-08-02, 22:41 -
-
FESTIWALE I TARGI PIWNE:
● 2017.03.18-19 > Racibórz > Craft Fest. Festiwal Piw Rzemieślniczych - Racibórz, Zamkowa 2, Zamek [facebook]
● 2017.03.23-25 > Piotrków Trybunalski > Targi Turystyki Kulinarnej (zaproszone browary z regionu łódzkiego) - Piotrków Trybunalski,...-
Channel: Festiwale piwne
2016-11-12, 10:12 -
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
-
czyli koźlak z syropem klonowym.
Ekstr. 16%
Alk. 7%
Aromat - no czuć, że jest ten syrop, Tak wyraźny, że już na starcie jest obawa, że to będzie ulepek. W tle jakaś taka trudna do określenia mniej przyjemna nuta (po przelaniu łodygowo-ziemista), która wraz...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment