2015.05.13 - Zostań piwowarem w browarze Złoty Pies. Niedługo otwarcie - mmwroclaw.pl

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Shedao
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛🥛
    • 2007.09
    • 915

    2015.05.13 - Zostań piwowarem w browarze Złoty Pies. Niedługo otwarcie - mmwroclaw.pl

    Chcesz współtworzyć nowy browar restauracyjny we wrocławskim Rynku? Złoty Pies poszukuje pomocnika piwowara i wielu innych osób z pasją.

    Główny piwowar browaru Złoty Pies, Łukasz Szwed zdobył tytuł doktora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, specjalizując się w procesach fermentacji. Świat słodu i chmielu oraz życie drożdży nie mają przed nim tajemnic. To on będzie pilnował, by piwo uwarzone w Złoty Psie smakowało dokładnie tak jak powinno.

    Pomocnik głównego piwowara pozna sekrety tworzenia autorskich receptur, wyboru najlepszych składników i przygotowania prawdziwego rzemieślniczego piwa w różnych stylach i wariantach.

    Browar Złoty Pies tworzą ludzie z pasją i zależy nam na znalezieniu właśnie takich współpracowników. Szukamy profesjonalistów, ale także nieoszlifowane diamenty. We Wrocławiu jest wielu domowych piwowarów, którzy mogliby się rozwinąć pod okiem naszego doświadczonego browarmistrza – mówi Michał Bukowski, menadżer browaru.

    Złoty Pies poszukuje również szefa kuchni – kreatywnego tak samo jak główny piwowar. Restauracja przy browarze będzie oferowała sezonowe menu. Zjemy tu potrawy przygotowane z regionalnych produktów, pochodzących od producentów na stałe współpracujących ze Złotym Psem. Kogo jeszcze poszukuje Złoty Pies? W sumie 25 osób m.in. na stanowiska kierownika ds. marketingu i sprzedaży, kierowników zmiany, kelnerów, kucharzy oraz barmanów.

    – Złoty Pies to nie tylko wyjątkowe piwo i kuchnia, ale też dobra atmosfera. Dlatego, nie ma znaczenia płeć, dla nas liczą się przede wszystkim kompetencje i pozytywne nastawienie. Zależy nam na współpracownikach, którzy razem z nami stworzą klimat Złotego Psa – dodaje Michał Bukowski.

    Nowy browar powstaje w kamienicy Pod Złotym Psem we wrocławskim Rynku. Instalacja do warzenia piwa jest już gotowa. Aranżacja wnętrz wchodzi w ostatni etap. Otwarcie browaru planowane jest latem.


    Link: http://www.mmwroclaw.pl/artykul/zost...t,t,id,tm.html
Przetwarzanie...
X