Minibrowar w Bydgoszczy zatrudni piwowara i pomocnika piwowara

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • RWP
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.06
    • 1

Minibrowar w Bydgoszczy zatrudni piwowara i pomocnika piwowara

Zakres obowiązków:
    • prowadzenie procesu produkcji piwa w minibrowarze restauracyjnym,
    • bieżąca organizacja pracy - zamawianie surowców i materiałów do produkcji,
    • planowanie produkcji
    • tworzenie nowych receptur

Zainteresowanych proszę o kontakt na e-mail pracaodzaraz000@gmail.com

Related Topics

Collapse

• centris
    Potrzebuje pomocy piwowara
    centris
    Cześć,
    Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
    Pozdrawiam
    2025-01-07, 11:23
  • dadek
    Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
    dadek
    Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
    2023-12-05, 01:56
  • dadek
    Chorzów-Batory, Inwalidzka 26, Browar Reden
    dadek
    21.06.2023 na zaproszenie głównego piwowara Pawła Fityki miałem okazję odwiedzić nowy browar Reden. Sąsiaduje przez ulicę z zajezdnią tramwajową więc by tu trafić trzeba wysiąść na przystanku Chorzów-Batory Zajezdnia i iść wzdłuż jej ogrodzenia podziwiając stacjonujące tu tramwaje....
    2023-08-20, 20:00
  • dadek
    Zakopane, Krupówki 6a, Pstrąg Górski
    dadek
    Skoro już byliśmy w Zakopanem to oprócz browaru Gwarno trzeba było odwiedzić i drugi niedawno powstały, jakim jest Pstrąg Górski. Mieści się u dołu osławionego zakopiańskiego deptaka, i jest kolejnym browarem restauracyjnym właściciela Watry znajdującej się z przeciwnym, górnym końcu...
    2024-04-24, 01:15
  • dadek
    Holandia, Rotterdam, Galileïstraat 24, Stadshaven Brouverij
    dadek
    Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
    2023-08-23, 01:48
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...