Po co wam piwowar, skoro przystepujecie do przetargu Urzedu do Spraw Cudzoziemcow na zakwaterowanie muzulmanskich uchodzcow?
Im piwa pic nie wolno i szybko wam warzenie wybija z glowy.
Zamiast piwowara zatrudnijcie ochroniarzy.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Po co wam piwowar, skoro przystepujecie do przetargu Urzedu do Spraw Cudzoziemcow na zakwaterowanie muzulmanskich uchodzcow?
Latarnik napisz coś więcej w tym temacie.
Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
Epikur z Samos.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Specyfika miejsca, które jest trochę na uboczu. Ma znaczne walory turystyczne, ale nie jest mocno odwiedzane a dookoła trudny rynek... Byłem i widziałem, sam browar moim zdaniem na potencjał, tylko nie przewidziano okoliczności związanych ze specyfiką rynku.
Życzę browarowi znalezienia odpowiedniego kandydata a ewentualnemu pracownikowi zadowolenia ze współpracy.
Cześć,
Kupiłem kompletny sprzęt z browaru restauracyjnego (5hl). Muszę go rozmontować i przewieź do mnie. Potrzebuje pomocy piwowara (oczywiście nie za darmo) w rozmontowaniu sprzętu, zrobieniu schematów żeby można go było później poskładać u mnie. A kiedyś pomocy w warzeniu....
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Obecnie poszukujemy Technologa produkcji piwa/Piwowara
Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.
Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
Ostatni sklep spożywczy na południowym krańcu Zieleńca z bogatym wyborem piw regionalnych. Królują: Rebelia, Nyskie, Sowie, Jana, Korona Sudetów, Za Miastem, Cieszyn, Profesja, Trzech Kumpli. Jest także półka piw czeskich m.in. Svijany, Maly Rohozec, Konrad, Primator.
Marże paskarskie-...
Comment