Poszukujemy beer managera do nowego multitapu mającego ruszyć w okolicach wakacji w Warszawie. Oczekujemy wiedzy o piwie oraz świetnej znajomości rynku piwa rzemieślniczego w Polsce.
Pomimo tego, że lokal miałby ruszyć za kilka mies., współpracę chcielibyśmy podjąć już teraz, na etapie tworzenia lokalu.
Kwestia wynagrodzenia/warunki współpracy do uzgodnienia podczas spotkania.
Chętnych prosimy o podesłanie CV wraz z kilkoma słowami o sobie oraz podaniem kilku ulubionych browarów (polskich/zagranicznych) z uzasadnieniem.
Pomimo tego, że lokal miałby ruszyć za kilka mies., współpracę chcielibyśmy podjąć już teraz, na etapie tworzenia lokalu.
Kwestia wynagrodzenia/warunki współpracy do uzgodnienia podczas spotkania.
Chętnych prosimy o podesłanie CV wraz z kilkoma słowami o sobie oraz podaniem kilku ulubionych browarów (polskich/zagranicznych) z uzasadnieniem.
Comment