Import piwa (skład podatkowy)- wsółpraca.

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pawel91
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2016.03
    • 2

Import piwa (skład podatkowy)- wsółpraca.

Posiadam skład podatkowy na Śląsku dedykowany pod import piwa. Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt pod nr: 501390906 lub mailem: minibrowarchorzow@onet.pl .
  • Raciborz
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2004.06
    • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pawel91
    Posiadam skład podatkowy na Śląsku dedykowany pod import piwa. Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt pod nr: 501390906 lub mailem: minibrowarchorzow@onet.pl .
    Wysłałem e-mail, dotarł ?. Bo odpowiedzi się nie doczekałem.

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Sakiškių alus, Zi-Zu Lager
      Prusak
      Wahałem się, gdzie to wpisać, bo mamy do czynienia z kooperacją litewskiego browaru z polskim kontraktowym Dzikim Wschodem, ale jako że na puszce naklejono kwit, że to import, niech więc będzie, że import, choć chmiele z Polish Hops i nazwa wskazuje, jakie.
      Alk. 4, 7%. E, brak.
      ...
      2024-09-28, 21:25
    • Easyman
      Nowa marka | współpraca
      Easyman
      Witam wszystkich.
      Szanowni Państwo. Jestem właścicielem nowej, zarejestrowanej marki piwa, które jeszcze w tym roku powinno zagościć w dobrych barach jednego z największych miast centralnej Polski. Szukam browaru, który tradycyjnie warzy piwo i dba o jego jakość. Zależy mi na dwóch...
      2019-10-31, 11:57
    • heckler
      Šenov, Obecní 6, Pivovar Šenov
      heckler
      Na piwnej mapie Czech pojawił się nowy browar, więc jadąc do Ostravic trochę zboczyliśmy z trasy i odwiedziliśmy leżące nieopodal Ostravy miasteczko Šenov.
      Tradycja warzenia piwa w tym mieście sięga, aż trzysta lat wstecz, więc jest czym się pochwalić. Do tej pory na przeciwko...
      2019-03-12, 07:32
    • AaLeX
      Frankfurter Brauhaus, Schultenbräu Export
      AaLeX
      Piwo robione dla sieci Aldi w Niemczech i tylko tam do kupienia. Alkohol 5,4%. Cena 0,55ct/puszka. W butelce nie występuje. Zresztą w sklepach Aldi w Niemczech brak piw w szklanych butelkach. Są tylko opakowania zwrotne typu plastik i aluminium. Ekstraktu brak. Skład: woda, słód, chmiel. Barwa...
      wczoraj, 15:30
    • darekd
      AleBrowar, Tower of Cats
      darekd
      India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
      I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.

Są jeszcze parametry i skład:
      Ekstr. 15%
      Alk.6,2%

w składzie...
      2025-02-12, 23:00
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...