Kompletna instalacja do rozlewu piwa w PETy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • snapphan
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.07
    • 1

Kompletna instalacja do rozlewu piwa w PETy

Witam, mam do sprzedania pełną instalację do rozlewu piwa z kegów do butelek PET.
    Skład:
    - 8 nalewaków
    - 2 reduktory do butli CO2
    - 2 butle CO2
    - 8 głowic
    - 2 schładzarki (można podpiąć po 4 beczki)
    Całość używana.
    Zainteresowani proszę pisać- dogadamy się

Related Topics

Collapse

• bastion
    Czarnogóra, Podgorica, Moskovska 2-9, Akademija Piva.
    bastion
    Ci co byli lub będą w Czarnogórze, swoją obecność zawężają do miejscowości nadmorskich, co wcale nie dziwi. Natomiast mało kto zapuszcza się do stolicy. Można to także zrozumieć, ponieważ zabytków praktycznie tam nie ma, co jest pokłosiem zamiłowania rożnych armii, w zrzucaniu ładunków...
    2021-08-30, 17:47
  • pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-09, 00:21
  • pebejot
    Bułgaria, Pazardżik, Iwajłowsko 41, Rhombus Brewery & Restaurant
    pebejot
    Bardzo dziwne miejsce, do którego dotarłem w piekielnie gorący dzień sierpnia.
    Sporych rozmiarów browar z restauracją i hotelem w mieście Pazardżik, a właściwie już kilkaset metrów za rogatkami miasta przy drodze krajowej.
    Lokalizacja jest o tyle dziwaczna, że dookoła nie ma...
    2024-09-06, 17:13
  • heckler
    Sobíňov, Sobíňov 65, Minipivovar Sobíňov
    heckler
    Sobíňov to mała wioska oddalona o niecałe trzy kilometry od Ždírec nad Doubravou. I właśnie z tej miejscowości na miejsce najwygodniej będzie podjechać pociągiem.
    Oczywiście jeździ tam również i autobus, ale w weekendy kursuje dużo rzadziej niż wspomniany pociąg, a i jego...
    2019-12-20, 07:48
  • heckler
    Praha-Malá Strana, Karmelitská 373/25, Pivovar Mikuláš
    heckler
    Pierwsze podejście do browaru Mikuláš zrobiłem w zeszłym roku. Tuż przed otwarciem lokalu odbyłem rozmowę z panią krzątającą się przy stolikach na zewnątrz. Okazało się, że browaru nie można zobaczyć, bo po prostu piwa tu jeszcze nie warzą. Owszem instalacja jest, pozwolenia tez,...
    2025-01-02, 08:46
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...