Poszukuję osób firm, które zakupiły W Chinach urządzenia do produkcji piwa i pracują na nim.Milabym propozycję....mail : lucar1@tlen.pl.
Browar lokalny-chińskie wyposażenie
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Hej koledzy, mam na sprzedaż kompletne wyposażenie browaru domowego. Wszystko opisałem w ogłoszeniu na olx: Kompletne wyposażenie browaru domowego
Może znacie kogoś kto chciałby rozpocząć przygodę z warzeniem? W razie pytań zapraszam do kontaktu-
Channel: Targowisko piwowarskie
2018-03-25, 12:50 -
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
-
-
Wystawcy i goście zjeżdżający na Brau Beviale tłumnie zapełnili browary w Nürnberg, więc my wybraliśmy się do Erlangen. To satelickie miasto na północ od Nürnberg jest osiągalne po 15 minutach jazdy pociągiem, a od stacji kolejowej do browaru trzeba odbyć kilometrowy spacer przez tutejszą...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jan Jemelka , to kolejny piwowar domowy, który spełnił swoje marzenie o własnym browarze. Instalację ustawiono na parterze prywatnego domu stojącego w jednej ze starych, ciasnych uliczkach miasta Příbor.
Cały sprzęt został zakupiony w Chinach i w jego skład wchodzi 500 litrowa warzelnia...-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment