Zatrudnię do sklepu

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • zrodlo
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2015.11
    • 233

Zatrudnię do sklepu

Stanowisko: Doradca klienta-sprzedawca

Gdzie: sklep Źródło ul. Skoroszewska 26

Czas pracy dwie możliwości:
    *PRACA DORYWCZA 2 razy w tygodniu (głównie pon. - pt. niż weekendy, ale zdarzyć się może) po 10h (12-22) -dni do dogadania, grafik układamy z dwutygodniowym wyprzedzeniem.
    lub
    *PRACA STAŁA 4-5 razy w tygodniu

Ile płacę: 12zł/h do ręki na początek -chyba, że zaskoczysz mnie wiedzą w temacie piwa, alkoholi oraz doświadczeniem na podobnym stanowisku.

Zgłoszenia proszę wysyłać na maila pracazrodlo@gmail.com
    Źródło Niebanalnych Piw i Alkoholi
    1. ul.Towarowa 35 Warszawa Wola, fb Żródło Niebanalnych Piw i Alkoholi
    2. ul.Skoroszewska 26 Warszawa Ursus, fb Źródło Skoroszewska 26 -wkrótce otwarcie

Related Topics

Collapse

• heckler
    Počátky, Počátky 36, Pivovar Počátky
    heckler
    Počátky, to malutka wioska która leży w paśmie Železné hory, ot taki mały koniec świata, gdzie ptaki zawracają i kończy się asfalt. Dalej autem już nie pojedziemy.
    Tuż a mostkiem przy wąskiej drodze znajduje się posesja pana Libor Hančar. Człowiek orkiestra, mnóstwo zainteresowań,...
    2023-06-15, 12:52
  • nonFelix
    2021.10.07-09 - 12 Warszawski Festiwal Piwa
    nonFelix
    Wracamy po 2 latach! 12. edycja Warszawskiego Festiwalu Piwa – najważniejszej imprezy dedykowanej miłośnikom piw rzemieślniczego – odbędzie się 7-9 października na Stadionie Legii Warszawa.

Małe, lokalne, innowacyjne. Jeszcze przed paroma laty mało kto słyszał o rzemieślniczym...
    2021-09-23, 20:47
  • e-prezes
    Biały, Kawowa Pokusa
    e-prezes
    4,5 % alk. (pewnie z racji laktozy gęstości nie podali). Termin do 20.04.2025

Akurat za milk stoutami nie przepadam i pewnie dlatego nie będę obiektywny. Stouty wszelakie jednak lubię i co jakiś czas do milka wracam.

Już po nalaniu piana znika do zera, nagazowanie minimalne...
    2025-02-12, 16:35
  • heckler
    Sobíňov, Sobíňov 65, Minipivovar Sobíňov
    heckler
    Sobíňov to mała wioska oddalona o niecałe trzy kilometry od Ždírec nad Doubravou. I właśnie z tej miejscowości na miejsce najwygodniej będzie podjechać pociągiem.
    Oczywiście jeździ tam również i autobus, ale w weekendy kursuje dużo rzadziej niż wspomniany pociąg, a i jego...
    2019-12-20, 07:48
  • Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 20:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...