Szukam osoby do pracy na stanowisko pomocnik piwowara/second brewer. Doswiadczenie oraz znajomosc j. angielskiego nie wymagana. Obsluga wozka widlowego wskazana. Praca mozliwa od zaraz. Wiecej pod numerem tel. +44 7713642898
PRACA w UK
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Czyli jednak udało się otworzyć browar w UK? Gdzie to jest?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<< -
Czyli jednak ????, od 2 lat. Wracajac do tematu szukam pomocnika piwowara nie do swojego browaru ale do zaprzyjaznionego angielskiego browaru w okolicach Newark on Trent (nottinghamshire).Comment
-
W marcu 2015 pierwszy Twój post o szukaniu wspólnika a teraz następny. Tak to wygląda.
Daj namiary ( możesz na priv) bo w okolicach East Midlands trochę bywam i może, może..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Poszukuję kompletnego kursu/szkolenia na piwowara najlepiej podkarpacie/małopolska (nie musi być dyplom).
Pozdrawiam2025-01-07, 10:23 -
Brewpub Scholar Brauerei w Goettingen (Niemcy) z wybiciem rocznym ok 200 hl, warzelnia 250 l firmy Dreher (Austria) poszukuje piwowara. W realizacji uruchomienie dodatkowego browaru 10 hl na terenie Getyngi. Inwestycja ma w pierwszej linii zapełnić potrzeby wyszynku w restauracji (Villa Cuba) i pubie...
-
Browar Ciechan, właściciel takich marek jak Ciechan Wyborne czy Ciechan Miodowe - to zakład z ponad 300 letnią tradycją warzenia piwa.
Obecnie jest jedną z czołowych firm w segmencie browarów regionalnych.
Obecnie poszukujemy
Technologa produkcji piwa/Piwowara
...2018-08-06, 09:12 -
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-07-17, 11:14 -
-
Witam
Otwieram minibrowar w Krakowie Nowa huta o wybiciu 2hl, mam już załatwione wszystkie formalności i zamontowany sprzęt, szukam osoby która pomogłaby mi zrobić dobre piwo.
Jestem otwarty na wszystkie rodzaje współpracy. - Loading...
- Koniec listy.
Comment