Potrzebny specjalista do poprowadzenia degustacji

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Vinci6
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.10
    • 1

    #1

    Potrzebny specjalista do poprowadzenia degustacji

    Witam!
    Poszukuije osoby chetnej do poprowadzenia wieczoru z degustacja piw regionalnych.
    Kogos kto opowie, pokaze roznice, poda do degustacji w odpowiedniej kolejnosci i odpowiednim szle.

    Termin 29.10.18
    Miejsce: Agropark Dworek pod Lipa Nowe Kotlice, woj. swietokrzyskie
    Ilosc osob: 10-12
    Czas trwania: 2-3h

    Zainteresowanych prosze o pilny kontkat.

    Pozdrawiam,
    Dawid
    tel. 510-150-265
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12759

    #2
    Może ktoś z:

    Comment

    Related Topics

    Collapse

    • e-prezes
      Fortuna, Komes Strong Blonde
      e-prezes
      Nie bez szczypty złośliwości mówi się, że "belgia" (czytaj. belgijskie piwa) jest nudna. Jednym z pierwszych piw belgijskich, które w dawnych czasach wypiłem i całkowicie nie zrobiło na mnie wrażenia to był Duvel. Piwo w takim samym stylu jak to, które opisuję. Kupiłem (albo...
      2023-10-01, 16:32
    • etman
      Warzenie bez kompromisów, Randy Mosher (wydanie polskie)
      etman
      Wreszcie dotarło i do nas nowe wydawnictwo w jęz. polskim - "Warzenie bez kompromisów" Randy'ego Moshera.


      Dzięki Tomkowi z Piwo.org elroy i Piotrowi Kucharskiemu Twilight_Alehouse powstało polskie wydanie tej niejako kultowej książki.

      Zawiera polski dodatek...
      2025-01-03, 00:43
    • etman
      Piwowar nr 51
      etman
      Właśnie dotarł do nas Piwowar nr 51.

      Numer 51 magazynu "Piwowar" poświęcony jest głównie stylowi barley wine, prezentując jego charakterystykę, zasady degustacji, przepisy i aspekty prawne. Tematyka numeru obejmuje również piwowarstwo domowe, historię naczyń do piwa,...
      2024-12-10, 18:48
    • ART
      Sady, Barley Wine
      ART
      Późnojesienna aura sprzyja degustacji mocarzy, barley wine dawno u mnie nie gościł, więc jestem ciekaw.

      Parametry 12 abv, 24blg, butelka 0,33l. Niefiltrowany niepasteryzowany.
      skład zasypu podany - słód jęczmienny, pszeniczny, owsiany, chmiel i drożdże już bez imienia.
      2024-12-07, 17:56
    • ART
      Maryensztat, Brew Paths Wet Hop Hazy IPA Książęcy
      ART
      Będę sobie wpisywał co ma trafić wieczorem do degustacji, bo potem się okazuje że ociecWerner zgarnia puchy i butelki przez co mam mniejszą motywację do napisania czegoś więcej.

      Piszą na opakowaniu że to kooperacja z producentem chmielu Polish Hops (nie wiem na czym to polega...
      2024-12-07, 17:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...