Praca - Drink Hala, Wrocław

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12753

Praca - Drink Hala, Wrocław

Znany wrocławski sklep poszukuje pracownika na stanowisko sprzedawcy:

Zależy nam na długofalowej współpracy, chętnie zatrudnimy kogoś, kto szuka pracy na stałe.
    Szukamy osób pracowitych i odpowiedzialnych.

Do zadań sprzedawcy należą:

- obsługa kasy fiskalnej
    - doradzanie klientom w doborze piw
    - rozładowywanie bieżących dostaw
    - zwracanie uwagi na dostępność asortymentu
    - dbanie o czystość w miejscu pracy

CV prosimy wysyłać na adres drinkhala@gmail.com
    Skontaktujemy się z wybranymi osobami.

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    2021.06.11-13, Hala Gwardii, Funky Fest - Craft Beer Party
    Warzywo
    Ostatnim razem było bardzo fajnie i szkoda, że Piecia (na szczęście nieco nietrzeźwy) zdążył na ostatni autobus na Wschód W tym roku też będzie dużo piwa,a Hala zapewnia dużo różnorodnego jedzenia.
    30 kranów, najlepsze polskie browary, goście z zagranicy, kilkadziesiąt premier,...
    2021-05-12, 20:33
  • dadek
    Belgia, Gent, Dok Noord 4B (Hal 16), Dok Brewing Company
    dadek
    Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
    2024-09-19, 02:44
  • Warzywo
    2020.28-30.08, Mini Festiwal Funky Fluid i goście, Hala Gwardii, Warszawa
    Warzywo
    Bardzo fajna inicjatywa Funky Fluid. Na Hali Gwardii przez 3 dni na stoisku 9 browarów, wiele ciekawych piw, kilka premier. Stoliki, flipery, szkło festiwalowe.
    Bardzo udana impreza, jeszcze zdążycie wpaść.
    2020-08-29, 14:29
  • Niyaki
    [Pytanie] Praca inżynierska
    Niyaki
    Witam serdecznie. Na wstępie napiszę, że zdaję sobie sprawę, że pewnie wybrałem zły dział forum na mój post, ale nie mogłem znaleźć niczego lepszego, co pasowałoby do mojego pytania. Sprawa wygląda tak, że powoli przygotowuje się do pisania pracy inżynierskiej. Temat pracy, to ogólnie Wyróżniki jakości...
    2019-11-06, 19:40
  • dadek
    Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
    dadek
    Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
    2022-09-22, 23:52
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...