Doszły mnie słuchy, że firma Kaspar Schulz, w związku ze sprzedażą kolejnych browarów, poszukuje kandydatów na piwowarów. Zainteresowani powinni zgłaszać się przez stronę Kaspara.
Poszukiwani kandydaci na piwowarów.
Collapse
X
-
Poszukiwani kandydaci na piwowarów.
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak -
POSZUKUJĄ PIWOWARA
Hej, czy słyszeliście o tym, że producent minibrowarów Kaspar Shulz-a poszukuje piwowarów do nowo budujących się browarów. Kolega, który zna temat powiedział mi, że można wysyłać CV na adres polskiego przedstawiciela. Zastanawiam się czy będą hętni. Co o tym myślicie? -
Related Topics
Collapse
-
Mistrzostwa Polski Piwowarów Domowych XX.XX.2025 Ogłoszenie wyników ????????
1. Niskoalkoholowe Black IPA (do 2,0% alk.)
2. Table Saison
3. Desitka (Světlé Výčepní)
4. Polish Wheat
5. Dunkelweizen
6. Nowofalowy Pils
7. Altbier
8. Session New England...2024-12-09, 16:26 -
To już IV edycja tego wydarzenia. Kilkudziesięciu piwowarów z całej Polski zaprezentuje swój piwowarski kunszt, serwując gościom różnorakie style – od klasyki, przez style nowofalowe, aż po eksperymentalne warki z niezwykłymi dodatkami. Przekonaj się, że piwna rewolucja rozpoczęła się...2024-10-29, 18:07
-
Poszukuję adresu meilowego do użytkownika o nicku ,, VITIA 1 " . Kontakt przez priv na browar . biz nie działa a bardzo zależy mi na wysłaniu wiadomości do Pana Witolda . Jeżeli ktoś może mi pomóc będę bardzo wdzięczna .
Z góry dziękuję !!...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witajcie,
Niestety tak późno zamieszczam informację, bo ogólnie nie organizuje tego spotkania. Na prośbę zamieszczam wpis. Spotkanie odbędzie się w Hauście pl. Pocztowy 9, Zielona Góra - od 17.00. Forma otwarta (poczęstunek także dla osób z zewnątrz)- do ostatniego piwa -... -
Czekają degustacje i głosowanie na najlepsze piwo.
Nagroda, to nie lada gratka, bo wygrany będzie mógł uwarzyć zwycięskie piwo w naszym browarze!!!
Dodatkowo czeka was koncert muzyki na żywo i pyszne jedzonko które umilą wam zabawęStart2024-10-05Koniec2024-10-05AdresKąty Wrocławskie, 1 maja 11, Browar Caminus-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
2024-10-01, 16:42 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment