Cała prawda o pińdzie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • iron
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.08
    • 6717

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
    Znaczy powstał kolejny motyw koszulkowy: A Ty skąd wysłałeś swój post na browar.biz?
    Oraz motyw na filmik wideo Jestem inspektorem analnym analogiczny do Jestem piwowarem domowym
    Last edited by iron; 2012-10-03, 14:58.
    bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
    Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
    Rock, Honor, Ojczyzna

Comment

• Radical
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2008.03
      • 145

Uwielbiam takie sytuacje. Nowy user i sieje zamieszanie... nice nice.

Pisane sprayem na pociągu.
      Radical.

Comment

• Doodeck
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.05
        • 1612

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerkeeper Wyświetlenie odpowiedzi
        A w tym wszystkim nie dziwi mnie krytyka jaka zewsząd spłynęła na prawdziwy, anty systemowy browar - Artezan i jego świetnego wita.

No to wszystko jasne

P rojekt
        I ntensywnego
        N iszczenia
        T wórców
        A rtezana
        Pijesz do mojego podpisu. Niedobrze. "Antysystemowy" piszemy razem.
        Dalekosiężny
        Obserwator
        Obiektów
        Dynamicznie
        Epatujących
        Ciekawymi
        Koncepcjami

Comment

• Marusia
          Marszałek Browarów Rzemieślniczych
          🍼🍼
          • 2001.02
          • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
          Ja tylko dodam offtopowo, że jest mi niezmiernie miło, że admin przypisał mnie jako twórcę tak zacnie nazwanego wątku Chętnie dodałbym coś równie twórczego jak pierwszy post, ale nie zależy mi na kolejnym wątku od czachy.
          A mi jest równie miło, że dzięki przenosinom wątku zostałam jego moderatorem - czekam na coraz bardziej twórcze posty, wtedy przeniosę do Białych Porterów
          www.warsztatpiwowarski.pl
          www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ucho
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2010.05
            • 500

Cóż, mleko się rozlało... (a może to nie mleko, tylko biały porter?). Teraz najlepiej zamienić wszystko w żart, zamieść pod dywan...
            Jednak liczę, że akcja nie pójdzie na marne. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo porównanie witbiera konkurencji tego heinekenowskiego konia trojańskiego to Warki Jasnej Pełnej pomieszanej z oranżadą. Liczę, iż nie przyjdą już tak łatwo śmichy-chichy z Gontyńca, że ten nawet nie istnieje. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo szydera z (polskich) nazw piw browaru Łomża, gdy atak imperium koncernowego nosi nazwę... jednostki miary (równie dobrze mógłby się nazwyć Browar Pół Litra).
            To już koniec legendy, nawet szlagierowy produkt - Atak Chmielu - przestaje smakować. Przypadek?

Comment

Przetwarzanie...
            X