Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Cała prawda o pińdzie
Collapse
X
-
Last edited by iron; 2012-10-03, 14:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beerkeeper Wyświetlenie odpowiedziA w tym wszystkim nie dziwi mnie krytyka jaka zewsząd spłynęła na prawdziwy, anty systemowy browar - Artezan i jego świetnego wita.
No to wszystko jasne
P rojekt
I ntensywnego
N iszczenia
T wórców
A rtezanaDalekosiężny
Obserwator
Obiektów
Dynamicznie
Epatujących
Ciekawymi
Koncepcjami
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJa tylko dodam offtopowo, że jest mi niezmiernie miło, że admin przypisał mnie jako twórcę tak zacnie nazwanego wątku Chętnie dodałbym coś równie twórczego jak pierwszy post, ale nie zależy mi na kolejnym wątku od czachy.
Comment
-
-
Cóż, mleko się rozlało... (a może to nie mleko, tylko biały porter?). Teraz najlepiej zamienić wszystko w żart, zamieść pod dywan...
Jednak liczę, że akcja nie pójdzie na marne. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo porównanie witbiera konkurencji tego heinekenowskiego konia trojańskiego to Warki Jasnej Pełnej pomieszanej z oranżadą. Liczę, iż nie przyjdą już tak łatwo śmichy-chichy z Gontyńca, że ten nawet nie istnieje. Liczę, iż nie przyjdzie już tak łatwo szydera z (polskich) nazw piw browaru Łomża, gdy atak imperium koncernowego nosi nazwę... jednostki miary (równie dobrze mógłby się nazwyć Browar Pół Litra).
To już koniec legendy, nawet szlagierowy produkt - Atak Chmielu - przestaje smakować. Przypadek?
Comment
-
Comment