Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika silvian
Wyświetlenie odpowiedzi
Piwo a rower
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Fala Wyświetlenie odpowiedzija to co robią ...2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziKimają. Ale im wolno. To czescy policmajstry, mają przerwę po lanchu...na drzemkę
Tu polski (trochę słaba jakość) patrol na służbie, a tu czeska policja i tu, na miejscu zdarzeniaNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
PIWOSZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZCIE SIĘ
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziZawsze w takich chwilach nachodzi mnie ochota wytyczenia granicy ścieżki gwoździem lub farbą olejną na karoserii samochodu.
Ale mimo tego ze to troche wazy, to zaczne zabierac na przejazdzkiHaniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA ktoś już zaczął sezon rowerowy? Ja jeszcze nie, bo wciąć tkwię w narciarskim. Ale następny łikend kto wie...
A jak nadchodzi wiosna to już wszyscy (prawie) właściciele 4 kółek złoszczą się na powolny ruch na drogach.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA ktoś już zaczął sezon rowerowy? Ja jeszcze nie, bo wciąć tkwię w narciarskim. Ale następny łikend kto wie...Last edited by anteks; 2011-04-02, 13:48.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mwa Wyświetlenie odpowiedziNo przecież rowerowy w Polsce jest cały czas, nie wiem w czym problem. (...)MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziA ktoś już zaczął sezon rowerowy? Ja jeszcze nie, bo wciąć tkwię w narciarskim. Ale następny łikend kto wie...
Ja w tym roku juz nakrecilem 478 km.
Cienko bo brak czasu.
Jak masz ochote, to planuje kopnac sie wroclaw-ostrowina-wroclaw.
Jest stowka do zrobienia w jeden dzien, tak na rozgrzewke, ale dopiero po gieldzie w spizu.Haniu, Kochanie jajeczniczka na sniadanie.;)
Comment
-
-
W ramach tematu Piwo a rower, będąc dziś na rajdzie rowerowym wiodącym przez Kazimierz Dolny zakupiłem 2 piwka Kazimierskie (jasne i ciemne) wyprodukowane przez chełmski browar Jagiełło Teraz się chłodzi w lodówceNapis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
Dziś stuknęło na liczniku 3000 km. Postaram się dobić do 3500. Najgorszy sezon od 4 lat. Wszystko przez deszcze. Ostatnie dwa lata to nie jest pogoda dla rowerzystów ale w tym roku to masakra była. Za to pojeździłem sobie latem po górach (nie za wysokich) i to nowe doświadczenie. 5 km ciągłego zjazdu to było dla mnie przeżycie. Zapomina się nawet, że trzeba było wcześniej tyle samo wjechać.
Comment
-
-
Trafiłem na lekko zapomniany temat, więc korzystając z okazji, że dziś rozpoczyna się Tydzień Zrównoważonego Transportu, to lekko go odgrzeję. Do wczoraj zrobione 4 tys km. Dziś kolejne km dojdą. Właśnie się zbieram i w drogę. Piwo jedzie ze mną
Napis: "ściągnięto 99%" cieszy tylko przez pierwsze pół godziny.
Admin ma zawsze rację
Comment
-
-
W niedzielę otwarłem sezon a na dzień dzisiejszy mam już 3 małe rundki po okolicznych miastach,miasteczkach oraz polach i lasach.Dzisiaj nawet mało sarny nie rozjechałem.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziJak pogodzić picie piwa i jazdę na rowerze? Czy można prowadzić rower po piwie i co za to grozi? Dokąd jeździcie na piwo?
Wypowiedzi na te tematy, oraz dowolne inne można zamieszczać pod spodem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LubieStrongi Wyświetlenie odpowiedziPić radlery. Radler jest w założeniu piwem dla rowerzystów.
Comment
-
Comment