podsumowując dyskusję: prosi się wszystkich uczestników ruchu o odpowiednią dozę wyobraźni i pomyślunku
Piwo a rower
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Tez bedzie o wzajemnym poszanowaniu na drodze. Na wczorajszej wycieczce mialem za***iscie ostry i dlugi podjazd, wg znaku 25% lesna droga taka waska ze jeden samochod sie ledwo miesci. No wiec pedaluje w slimaczym tempie na najnizszym przelozeniu cala szerokoscia drogi, galy na wierzchu i ozor do ziemi, nagle za soba slysze samochod. Wiedzialem ze nie moge odpuscic bo jak stane to na takiej scianie juz nie rusze pod gore. Slyszalem jak gosciu warknal ze 2 razy silnikiem, nie wiem czy zeby mnie popedzic czy dlatego ze sam byl na 1 biegu, ale bez zadnego trabienia wlokl sie za mna ze 200 m do najblizszej mijanki. Szacunek dla nieznanego kierowcy za cierpliwosc i zrozumienie sportu Widac tak tez mozna.Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
No też se pojedziłem na rowerze, ale teraz nie mam gdzie postawić.
A jak tam z rekordami trasy i prędkości?
Ja w ciągu 8 h zrobiłem 180 km w 97 roku, po wielkiej powodzi-byłem szacować szkody, okropny widok.
Jeśli chodzi o prędkość to 63 km/h, jechałem z wielkiej góry, prawie z przepaści.
A Wy jak tam???Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
-
Co do rekordow szybkosci to moj kumpel dostal kiedys mandat za przekroczenie predkosci jak zjezdzal z wiaduktu w Lodzi. Sam nie wiem jak mozna w ogole zlapac rower na suszarke Mandat sobie podobno oprawil w ramke i powiesil nad lozkiem...Lepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
A jaki to musi być rower aby wytrzymał prędkość 78 km. Zawodowcy jadąc w Alpach po asfalcie w dół śmigają z prędkością ponad 100 km. Ale rowery kosztują grube tysiące dolarów/euro. Czy ten Twój rower był jakoś podrasowywany? Ja jechałem kiedyś nieco ponad 50 i bałem się o całość roweru.
Comment
-
-
Mongoose HillToper - rama na rurach Tanga, rawki Araya 710 - najlepsze jakie były produkowane w czasach gdy go kupowałem - jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, a potrafię zjeżdżać po schodach lub zeskakiwać z półmetrowych i wyższych murków.
Ale... śmigając z takią prędkością miałem niezłego stracha...Last edited by jerzy; 2003-07-01, 14:04.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Ostatnio słyszałem że nasza kochana policja podrasowuje sobie statystyki łapiąc rowerzystów i każąc im dmuchać w balonik (dot. także chodników)... Niby dobrze, bo nietrzeźwemu jeździć nie wolno, ale przyłapany pod nawet lekkim gazem cyklista ma od razu sprawę karną i karalność w papierach. Statystyka policyjna w porząsiu, a prawdziwym złoczyńcom tylko w to graj. Czy to czasem nie za wiele?ONE LOVE
Comment
-
-
mwa napisał(a)
No też se pojedziłem na rowerze, ale teraz nie mam gdzie postawić.
A jak tam z rekordami trasy i prędkości?
Ja w ciągu 8 h zrobiłem 180 km w 97 roku, po wielkiej powodzi-byłem szacować szkody, okropny widok.
Jeśli chodzi o prędkość to 63 km/h, jechałem z wielkiej góry, prawie z przepaści.
A Wy jak tam???
Comment
-
-
Pogoda się stabilizuje, sezon czas zacząć. Wprawdzie już pojeździłem parę razu, ale relaksacyjnie i nie na swoim rowerze. Wczoraj spędziłem znaczną część popołudnia na przygotowaniach - tylne koło dostało nową oponę, resztę podakręcałem, ustawiałem, regulowałem i wypolerowałem. Wieczorny rozruch - parę kilometrów, dlo sprawdzenia tylko, czy wszystko gra (nie wszystko - licznik nie działa), ale pocisnąłem trochę i jak zsiadłem, nogi miałem miękkie.
Comment
-
Comment